tisdag 29 juli 2014

Ekuriren blåljus

Jun Vi har väl använt allt för att ta oss fram, cykelbanor och gångbanor. Och ute på E fick vi vända och köra i motsatt körriktning eftersom en lastbil hade fått stopp på ett ställe. Men alla är nöjda och det gick jättebra. Läs mer av Ingar Frostberg . Chefredaktör och ansvarig utgivare: Eva Burman.


Sörmlands Media AB är även . Polisen for förbi med blåljus på Rademachergatan, någon som vet något om var de kan tänkas vara på väg? Här är årets julvärd(ar). Historieätarna Erik Haag och Lotta Lundgren blir årets julvärdar i SVT.


Vilka låtar lyssnar svenskarna egentligen mest på under jul? Någon knivskärning var det dock inte. Den skadade mannen uppger att han försökt ta sig in i sin egen stuga genom att. Oct Citat: Ursprungligen postat av Livingmyownlife.


Apr ESKILSTUNA- Det var vid 19:15-tiden som larm inkom om att en spel- och tobaksbutik i Slagsta, Eskilstuna utsatts för ett väpnat rån. Ett flertal polispatruller samt ambulanser larmades till platsen. Enligt uppgifter på ekuriren. Feb Det var ett mycket rådigt ingripande av killen, säger styrkeledaren vid räddningstjänsten och beskriver honom som ”dagens hjälte”, rapporterar ekuriren. En dag lyckas superhjälten Teodor och superskurken Margit ta sig ur spelet och Stefan måste hjälpa.


Teodor att fånga Margit innan hon tvingar alla att äta ärtsoppa varje dag. Mar Om nu killen körde runt med en exakt kopia av en polisbil, med alla emblem och blåljus på så ska bilen beslagtas, inte mer än rätt. Det hoppas jag att alla här inne tycker.


No information is available for this page. På Helsingborgs Dagblad har efterfrågan på livesändningar ökat och därför ökar man nu närvaron, inte bara med så kallade blåljus -nyheter som bränder och olyckor. Såklart säger väl någon att RIB med Kojaklampa handlar om yrkesutövning och påkallande av fri väg.


Ja, men om man är RIB på väg till stationen så är man ju i tjänst. Då är det ju bara den lilla detaljen om . Jan ESKILSTUNA Eskilstuna En buss med barn har vält i Malmby utanför Strängnäs, skriver ekuriren. BROTT Brott En person sköts i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna strax efter klockan på fredagen. Det är en person som har blivit skjuten, mer vet jag inte just nu.


Larmet kom strax före 07. Vi är där med väldigt många bilar, och en ambulans är där också, säger Tobias Persson, vakthavande befäl på polisen, till ekuriren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.