onsdag 23 juli 2014

Lämpöeristetty kontti

Osta, myy tai vuokraa käytetyt kontit edullisesti. Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta kontit. Käytetyt työmaakopit - Kontit ja. Hanki kontit edullisesti Nettimarkkina. Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan kontit.


Käytöstä poistettu kontti on lähes loputtomasti muunneltava tila.

Kotipihaan siitä saa varaston, kesäkeittiön, vierasmajan ja paljon muuta. Tutustu tarjoamiimme kontteihin sivuillamme ja kysy lisää eristetyistä konteista. Ota yhteyttä suoraan kontit -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Konttiprojekteista löytyy esim. Päädyssä pariovet lukitusmahdollisuudella. Uusia ja käytettyjä kontteja varastoistamme, myös varustelut! JA 40´ KONTTEJA HETI VARASTOISTAMME YMPÄRI SUOMEN.


ERILAISET VARUSTELUT JA RAHTIPALVELUT KAUTTAMME.

Myös räätälöityjä kontteja juuri Sinun tarpeisiisi! Erikoiskontit - kontteja eri tarpeisiin. Sidontalenkit lattiassa. Mekaaniset nostojalat kontin nostamiseksi lavettiperävaunuun.


Siirrettävissä lavettiperävaunulla. Finnfoam tai pu), sisävuoraus vaneri tai pelti, sis. Myös vaihtolavakiskoilla ja koukkutartunnalla.


Vuokraamme työmaatiloja ja kontteja, myös kylmä- ja pakastekontteja. KYSY TARJOUSTA MYÖS PIDEMMÄLLE AJALLE. FI, NIIN ETSIMME RATKAISUN.


RAHDIT YMPÄRI SUOMEN JÄRJESTYVÄT KAUTTAMME . Oli tarpeenasi sitten merikontti tai erikoisvalmisteinen lämpökontti, A. Reponen toimittaa sinulle sellaisen. Tilaa vaikkapa eristetty kontti jo tänään. Nämä ovat isoimpia kontteja ,joita merillä kulkee. Laita sähköpostia tulemaan ja kerro käyttötarkoituksesi sekä paikkakunta jonne konttia tarvitset.


Laitan teille räätälöidyn tarjouksen rahti hintoineen tulemaan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.