torsdag 31 juli 2014

Stockmattor grävmaskinsmattor

Samtliga mattor kan fås med eller utan urtagen i kortsidan. Detta urtag är till för att kroka i om mattorna behöver . Fem och en halv meter lång, en knapp meter bred och centimeter tjock. Här har vi lagt ned många utvecklingstimmar och många miljoner, säger Lennart Hermansson på Lillevrå Såg i Halland.


Maskinen är den enda i Sverige som gör grävmaskinsmattor , eller stockmattor som de kallas i Mellansverige, . Stans bästa utbud av stockmattor.

För att skydda underlag mot tunga arbetsfordon t. Vi tillverkar stockmattor ( grävmaskinsmattor ) av fem st. Lillevrå Såg AB är ett västkustföretag som ligger i Idala, i norra Halland mellan Kungsbacka och Varberg. Blocken borras och fem st. Mgängstänger med en i stocken infälld mutter och bricka håller ihop mattan, som får en total bredd på ca. På varje kortsida finns urtag för enkel hantering och flytt av . Grävmaskinsmattor - företag, adresser, telefonnummer.


Stockmattor grävmaskinsmattor.

Varianter med cirkauppgifter om tjocklek, längd och vikt 7” – m – 5kg 7” – m – 6kg 7” – m – 2kg 8” – m – 7kg 8” – m – 7kg. Klaravik auktionerar ut maskiner, verktyg och fordon från Sveriges största företag. Nordenväg AB i Fågelfors som sedan tidigare bygger vägbankar och mattor med sönderklippta sprängmattor lanserar nu skogs- och grävmaskinsmattor klädda i gummi. Så kallade stockmattor används vid grävarbeten och vid skogsavverkningar för att skona mark vid tillfälliga transporter samt övergångar. Det är ofta skogsbruk och . Framtiden är laserscanning och kartor som visar var de blöta partierna finns på trakten.


Tillfällig bro av grävmaskinsmattor och sprängmattor. Portabel träbro av grävmaskinsmattor. En tillfällig bro har byggts av stockmattor och på och avfarten har skyddats med ris.


Ingen lönsamhet i att såga bulk som alla andra sågar. Funderar på special, markskonare m,m. Sökt på nätet efter priser men inte fått nått.


Vi är med på de flesta stora byggprojekt, säger Lennart Hermansson, 59. Mattorna, som består av sammansatta stockar,. Vi har även resurser att bygga provisoriska vägar med körplåtar och grävmaskinsmattor. Vid extremt dålig bärighet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.