onsdag 23 juli 2014

Kesla skogsvagnar

Keslas huggarvagnar erbjuder förstklassig bärförmåga oavsett förhållande. Tandemaxlar med stor rörelsevid1-balks ramkonstruktion och ett brett däcksortiment garanterar utmärkta köregenskaper i svår terräng både sommar och vinter. Hydrauliskt ledad dragstång.


Samtliga Keslas skogsvagnar är utrustade med en . Vagnarnas terrängegenskaper står i en klass för sig och i sortimentet finns huggarvagnar med dragkraft på upp till fem ton. Med över års erfarenhet är Kesla världens ledande tillverkare av skogsvagnar.

Företaget erbjuder marknadens bredaste skogsvagnsprogram för traktorer som kan användas för avverkning och transport. Det breda urvalet har precis rätt alternativ för både små och stora behov. KESLA -skogsvagnarna tillverkas för . Vagnarna i Keslas 12-serie är utformade för professionellt bruk och för användning med även de allra största traktorer.


Vagnen är tillgänglig med antingen mekanisk eller hydrostatmekanisk drift. Terrängegenskaperna för de här vagnarna står helt i en klass för sig och vagnarnas dragförmåga uppgår som bäst till fem ton. Kranarna kan monteras på bakaxelbryggan på stora traktorer, på dragstången till stora skogsvagnar , på skogsmaskiner eller så kan de användas för matning av flishuggar.


HD = drivning med hydraulrullar) . Ring Rosenqvist direkt: Kesla Skogsekipage HD med Kran 204T Vagn med drivning och Kran med hydraulisk servo Ring Rosenqvist direkt tel.

Huggarvagn visas i Jönköping Vi har nya, visnings och demo skogsvagnar i lager. Funderar på att köpa en Beg. Kesla griplastare 2T 9T vagn, någon som har erfarenhet av detta. Alla erbjudanden Huggarvagnar skogsvagnar på Agriaffaires Sverige.


Jag har också fått pris på en Kesla 12tons vagn med drift 8m kran (204t) elservo och ingen vinsch. Priset på dessa två vagnar är ganska lika varandra vilken hade ni valt, mina argument: Moheda: Känt fabrikat, bra andrahandsvärde och lättsålt, nära till ÅF, slitstark, (för dyr med drift) Kesla : Lite större vagn, . Driven huggarvagn med fram och back, eget hydraulsystem, Kesla kran 7m med utskjut, tvåspak med el on. I jämförelse med det tidigare sortimentet har balken blivit massivare och är till måtten 2x 2mm i alla modeller. Balken är gjord av grovt, högklassigt stål.


Kesa MDH med 316T-kran. Kategori Skogsvagnar Se alla produkter från Kesla. Keslas största och kraftfullaste skogsvagn har mekanisk drivning för maximal dragkraft.


Sören Andersson, Lundarp, Tranås. TH (7m) utrustad med elhydraulisk förstyrning Walvoil. Publicerat i Levererade Maskiner, Nyheter, Skog. Begagnade skogsvagnar från Kesla till salu i Finland på Mascus.


Sök bland annonser i kategorin skogsvagnar från Kesla som kommer från Finland. Du kan också utöka din sökning till skogsvagnar från Kesla från hela världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.