torsdag 31 juli 2014

Honda elverk eu20i

Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Honda EU20i. Hitta detaljerad information om varje Honda -industrimaskin. Honda bärbara elverk är perfekta för användning i hemmet eller professionellt.


De erbjuder utmärkt balans mellan ekonomi, användarvänlighet och kraft. Tack för att du har köpt en Honda generator!

Denna bruksanvisning behandlar användning och skötsel av generator EU20i. Hondas EU-serie är av hög kvalitet och med ny teknik innanför det extremt ljudisolerade skalet. Elverk Kw Inverter Honda EU20i. Sinuskurvan är mycket bra.


EU-elverken har hög kvalitet på strömmen, så att . Oil alert - förhindrar skada på motorn genom att automatiskt stänga av enheten om oljan sjunker under en säker driftnivå. Låg vikt gör det enkelt att transportera.

Parallell drift ger en möjlighet att koppla samman flera elverk och därmed fördubbla . Den totala vikten och storleken på elverket EU20i har minskats avsevärt jämfört med konventionella modeller med motsvarande klassning. W bärbart elverk, nätkvalitetselektricitet, med inverterteknik. Med dessa elverk kan du driva även känslig elektronik så som dat. Ljudnivå vid användaren LWA: dbA. Mått (LxBxH): 510x290x4mm.


Detta elverk är utrustad med den senaste inverter-tekniken som gör att elverket genererar elektricitet av hög kvalité som krävs för känslig elektronisk utrustning som exempelvis datorer, TV mm. För säkerställande av säker drift: Gör alltid en kontroll före användning (sid. 13) innan du startar motorn. Det kan förhindra en olycka eller materialskador. Aii information i denna publikation är baserad på den senaste produktinformation, som fanns tillgänglig vid godkännandet för tryckning.


Högteknologiska lösningar gör det möjligt att leverera ett konstant flöde av ”ren kraft” vilket innebär högre pålitlighet och färre avbrott. Det är supertysta elverk som du kan använda överallt. Perfekta för camping och husvagnssemester, de ger ren, pålitlig elektricitet på mycket avskilda orter. De är bra och lätta också – så du behöver inte använda mycket av din egen energi för att bära dem.


Det här är en användbar funktion som förhindrar skada på.

Denna instruktionsbok omfattar drift och underhåll av generatorn EU20i. Det nyutvecklade invertersystemet ger ett flöde av ren och jämn elektricitet, med lika god kvalitet som den du har hemma. All information i detta dokument utgår ifrån den senaste tillgängliga produktinformationen vid godkännandet för tryckning.


Detta är ett supertystt elverk som du kan använda överallt. Honda EU2oi är utrustad med den senaste inverter-tekniken som gör att elverket genererar elektricitet av hög kvalité som krävs för känslig elektronisk utrustning som exempelvis datorer, . Hyr ett Honda Eu20i Inverterelverk och genomför ditt kalas eller event där det inte finns ström ! Locka besökare till din utomhusmonter eller ditt marknadsstånd och få dem att stanna till hos just er. På en mässa eller marknad gäller det att sticka ut och få köpare och kunder att stanna till.


Skapa ett priseffektivt . Detta elverk har en lågvarvsfunktion vid låga effektuttag som ger ännu lägre bränsleförbrukning samt gör den redan låga ljudnivån ännu lägre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.