tisdag 22 juli 2014

Rotator till grip

Alla gripare och rotatorer från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Sprint rotator - grip till grip KG21. Här är vår styrka att vi har mycket hemma på lager, då det ofta är bråttom när en grip eller rotator ger upp. Vi reparerar även när det är möjligt.


Vi har minst olika gripar hemma, för omgående leverans. Vi håller ett slagkraftigt pris på framför allt rotatorer, där vi jobbar med bytessystem.

Stort lager på reservdelar till Gripar . Rotatorn är glapp och sliten, gripen lika så. Fullt renoverbara, men kostar ungefär hälften av nytt. Rekomendationer på vettiga grejjer till humana priser. Kranen är en patu 59 används för gårdsbehovet vinterti. Tips på ÅF av bromslänk.


Dala_Grip_rotator_lank_paket_for. Dala-Gripen för huggarvagnar! Paket med följande ingår.

Vridmoment 7Nm vid 1bar. Har vel ingen vidare ide om det blir bättre eller sämre, men får du til att fiksa smörjning til leden under rotatoren? Annars ser man ju av bilden i inlägg att det finns en möjlighet for att rotator kan krocka med slangkopplingen på kolven, om du skulle dumma dig alldeles under körning, men det gör du vel . Weimer produkter är konstruerade för att uppnå bästa funktion och högsta säkerhet vid ditt arbete. En roterbar grip tillåter transport även på längden – gör det möjligt att passera genom smala passager med långa stammar och underlättar arbete i tät skog.


Hur tar jag reda på vilken rotator jag har? Extra kraftigt lagrad rotator för fast montage enligt G-rotorprincipen rekommenderad för grävmaskiner upp till ton. Lågbyggd rotator för fast montage enligt G-rotorprincipen för grävmaskiner upp till ton - även lämplig till materialhanterare . Skogsvogner og tilbehør. Integrerad grip för tiltrotator och rotator 2–ton. Non Accident Generation.


Kranarmen blev vikbar samtidigt som kranen förseddes med grip , vilken dock saknade rotator till en början. Styrningen av gripen skedde då med hjälp av vajrar. Med hjälp från Vindelns Mekaniska Verkstad kunde dock Cranab ta fram de första simpla rotatorerna som kunde vridas 2grader.


S Armgrip underlättar ditt arbete när du ska hantera och lasta virke på t. Det går med stor precision att placera virket där det ska. Euro- eller Trimafästen, runtomsvängande rotator , 21- grip (proffsgrip), hydraulslangar och kopplingar. Antal hydrauluttag som åtgår för att manövrera .

Vid fullt utlägg lyfter den 4kg exklusive grip och rotator. Ett ekipage som kan specialutrustas för just dina behov. Kranen kan enkelt tas av från vagnen för konvertering i traktorns trepunktsfäste.


För ytterligare information om vagnens utrustning samt möjligheter till extra utrustning se rubriken Utrustning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.