fredag 20 mars 2015

Begagnad golvslipmaskin

Denna golvslip säljs på uppdrag av ett uthyrningsföretag. HTC 4hanterar allt från sanering och slipning till finpolering av golv. Dessutom kan HTC 4avlägsna tuffa beläggningar som lim, . Golvslipmaskin till salu från Kr.


Betongslipmaskiner säljes och köpes. Mar Med lite tur finns här någon med kunskap om slipning av trägolv!

Som rubriken avslöjar så avser jag köpa en golvslipmaskin samt kantslip. Både Nybörjare och proffs EDGE slipmaskin är enkel att använda, även för en nybörjare, och den slipar. Hyr eller köp begagnat hos oss!


Motoreffekt KW Strömförbrukning AMP Slipbredd 2mm. Viktig försäljningsinformation. Plats, Taberg, Jönköping. Kommission är inkluderat i budet.


På några auktioner tillkommer hanteringsavgift. Det ser vi till att du har när du hyr din golvslip av oss.

Vi kan även erbjuda leverans av maskinen till den adress du önskar i Stockholm. Har du golvslipning i Stockholm som huvudverksamhet i ditt företag så kan du självklart köpa en golvslip av oss, antingen ny eller en begagnad beroende på vad som passar dig bäst. Bandslipmaskin, eldriven, 2V. Kantslipmaskin för trägolv, 2V, kg, kW, Visa detaljer Visa tillbehör.


Jag skulle satsa på en maskin från Lägler eller Bona. När jag inte behövde den mer sålde jag den för samma pengar. Passa därför gärna på att lämna in för service före säsongen då vi också erbjuder lägre pris. Vi byter in din gamla maskin när du köper en ny.


Det gör också att vi för det mesta kan erbjuda en begagnad vara som alternativ till en ny. Teknisk data ABS golvslip. Nätanslutning: 1-fas 230V Hz Effekt: 1-fas kW 1rpm. Rekommenderade tillbehör (ingår ej): . Sep Inte bara granit- och marmorgolv slipas och poleras för att få en vacker och slitstark yta.


Beroende på golvets ursprungsskick kan resultatet bli ett vackert, lättstädat och slitstarkt golv som passar i många miljöer. Slipningen sker i flera steg - antalet .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.