måndag 23 mars 2015

Najmaskin max pris

Nov MAX RB 3NAJMASKIN ST BATTERIER AH FULL KAPACITET ST NAJTRÅD LADDARE ALMINIUM VÄSKA NY. Najmaskin på 14V för medeltjocka järndimensioner på 20- 39mm. Batteridriven 1V DC.


Komplett med batteri, snabbladdare och väska. Ett mycket bra alternativ till Max Najmaskin.

Den är snabb och lättanvän drivs med batteri 14V Li-Ion. Maskinen levereras i plastväska med två batterier . Alla priser exklusive moms. Armeringsklipp med vändbara skär.


Tystare och smidigare än sina föregångare . RB3är den primära maskinen i najmaskinsortimentet med ett mycket brett användningsområde. Levereras med batteri och snabbladdare.

Prefabricerade betongprodukter . Marknadens bästa najmaskin. HELT NYTT, OANVÄNT NAJMASKINMAX RB 397. Produkter Pressa, stansa, sammanf.


Den är enkel att använda och batterierna är laddningsbara. Den fungerar bra vid arbete med pre-fabricerade betongprodukter, bro- och vägkonstruktioner, vid golv . MAX RB3är en najmaskin på 14V för medeltjocka järndimensioner på 20- 39mm. Med najmaskinen MAX RB3går en najning på mindre än en sekund.


Förutom att najmaskinen drar fast varje najtråd på mindre än en sekund är den välbalanserad och lättjobbad. RB5är storebror till RB3i najmaskinsortimentet med ett mycket brett användningsområde. Den sparar ryggar och handleder för användaren och med egenutvecklade förlängare slipper man böja sig vid najning nere vid fothöjd.


Manuell najning vid fothöjd innebär annars en orimlig arbetsställning. Ett ryggskott med frånvaro, sveda och verk som . Pris hyrdag 1: 250:- Pris hyrdag 2: 200:- ( Pris exkl. moms. Försäkring tillkommer med ). Vi hjälper dig att hitta rätt produkter.


Antal: Lägg till i bokning.

RB 6najar med ett varvpå dryga sekunden och väger endast kg. Drivs av ett V batteri som laddas på ca minuter. Tillkommer kostnad för najtrådrullar enl dagspris.


En TJEP najmaskin är ett effektivt alternativ till manuell najning, som kännetecknas med att vara en monoton och belastande arbetsuppgåva. Den ergonomiska najmaskinen säkrar inte bara förbättrade arbetsvillkor, men är samtidigt en ekonomisk och driftsäker lösning. Andra fördelar med TJEP RE-BAR är: Upp till 5 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.