onsdag 25 mars 2015

Motorsåg partner

Kraft och kompakt storlek kombinerade! Partner P360S en lättanvänd och kraftfull allroundmotorsåg som kan hantera mer krävande avverkningsuppgifter kring hemmet och ute i skogen. Ur marknadsföringsperspektiv är det smart, men gamla Partneranvändare kommer att bli missnöjda med dagens Partner. Nuvarande varumärkesägare är Husqvarna AB, de gör så här för att kunna nå de kunder som bor i villa och behöver en motorsåg två gånger per år.


De hade i annat fall köpt en . Be-Bo blev en stor framgång på den svenska marknaden och när de båda företagen senare gick samman tog de ett namn som syftade på deras lyckade samarbete, kort och gott, AB Partner.

Motorsåg Partner - företag, adresser, telefonnummer. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. CHAINSAW, Partner P 3XT, gasoline. Use Wear and needs cleaning. MOTORSÅG , Partner P 3XT.


Bruksslitage och behöver rengöras. Parter RTyristor motorsåg med bra kompression. Genomgången och rengjord. Hej, har en gammal Partner motorsåg som inte vill starta.

Först startade den när jag sprutade startgas i luftfiltret men nu vill den inte starta alls. Den har fin gnista, men vet inte om den får bensin. Har testat att ta bort luftfiltret, ta bort tändstiftet . Säljes av: motorsåg oktober 17:40. Visa på karta (Uppsala).


Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Uthyrarens övriga annonser. Perfekt för rostfritt och svart material. Flismaskin som används för trädgårskvistar etc. Bra motorsåg med helt ny kedja.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Då vi låter försälja hem från Karlstad-Ekshärad-Malung och Torsby. Auktionshallen Söndag 11.


Man kan buda på nätet fram till KL:11. Inropsavgift Kontantbetalning vi tar även betalkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.