tisdag 31 mars 2015

Stensåg pris

En stabil och säker arbetspall med extra djupa steg. Har lutning som en vanlig trappa vilket. Leverantör: Thomée AB, Edw. En vattenkyld stensåg med diamantklinga.


Sågen är remdriven med nedväxling för högre vridmoment som ger styrka och jämn kapningskapacitet. Gersågning i 45° via vinkling av motor.

Kan utrustas med pedal för att sänka klingan. Hela baljan går att ta bort från sågen för att underlätta rengöring. Här kan du läsa mer om kreditansökan. Jämför priser på Flex CS Wet, läs recensioner om Flex Elverktyg. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Flex CS Wet.


En kvalitetssåg med ett fördelaktigt pris. Samma som CTS ovan men med ett såghuvud som går att vinkla. Mångsidig och prisvärd kvalitetsåg. Klinga diameter: 4mm.

Stensåg för kapning av trädgårdsplattor, tegelsten m. HP-HCKraftig betongkap går att såga båden betong o asfalt, utrustad med vattenkylning om så önskas. Motor Bensin Motortyp Luftkyld 2-takt cyl. Masterpac stensågar är byggda för att vara tåliga och driftsäkra.


Vissa modeller kan ställas i eller graders kapning, även Railsågar för att klara av. Säljes stensåg ,fungerar bara en sommar använd. Sortera efter: Nyhet, A- Ö, Pris. Något gick fel under tiden du sökte.


Försök gärna göra samma sökning igen. Denna stensåg har ett sågdjup på upp till 130mm och en vattenpump för vattenkylning. Produktbilden som visas är . Tegelsåg för kapning av betong och tegel etc. Moms ingår i alla priser. Kapskiva tillkommer se förbrukning.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Cylindervoly11cm². Bränsle: oktan, 4-takt.


Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill vi vara behjälpliga till små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder.

Cramo är ledande i Europa och är idag .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.