onsdag 25 mars 2015

Däck släpvagn 155 13

Vi erbjuder marknadens bästa priser på däck ! Oslagbara priser, fraktfritt inom Sverige, monteringsverkstäder så gott som runt hela landet, enkel beställningsprocess, flexibla betalningslösningar, Sveriges bredaste sortiment! RT Personbils vinterdäck från alla populära däckmärken till låga priser på dackonline. Specifikationer: Diameter: 5mm.


Lagerstatus: I lager Förpackningsenhet Styck.

Tipsa en vän Ställ en fråga . Komplett hjul 155R13C Art. Prisvärda dubbade vinterdäck för bultade släpvagnar. DÄCK 1X INKL FÄLG. Köp däck som klarar en högre belastning hos Bythjul. Vi har extra starka fälgar som klarar det tryck som krävs.


Vi har ett brett utbud av billiga aluminiumfälgar och stålfälgar som passar just ditt släp eller din transport. Köp nya billiga fälgar till ditt släp redan idag.

Om du behöver kompletta hjul (fälg och däck ) väljer du fälgen här och därefter söker du upp rätt däck. Information om däckdimension samt rätt belastningskod finner du i. Handla däck , fälgar och kompletta hjul hos fälgproffset. Bra priser, snabba leveranser. Vi har reservdelar till de flesta märken på marknaden.


Jämför priser och läs recensioner på Bildäck. Välkommen till PriceRunner! Jag har läst på din länk om lufttryck men vart lite konfunderad då det gäller min dimesion som är 1- 13c. Jag utgår ifrån att dessa däck är Cdäck ? HOBBY HUSVAGNAR campingvogne caravan stålfälg fälg reservhjul däck. Jx, 5Jx, 6Jx, 5Jx, 6Jx, TOMASON INTRA 155R13C.


Pris avser st kompletta däck på fälg. Letar du efter däck med fälg? Då har du kommit helt rätt.


Bland dem finner du både sommardäck och vinterdäck med dubb (och med fälg) vilket gör dem till kompletta vinterhjul. Dubbade vinterdäck med dimensionen 1× , inklusive fälg. Däcksdimension, Lufttryck.

Lämpliga däck finns det en uppsjö av på Blocket men som bekant brukar man säga att det är gamla Opelfälgar som gäller och sådana är inte helt lätta att få tag på har jag märkt. När måste en släpvagn ha vinterdäck?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.