onsdag 25 mars 2015

Rotavdrag trädfällning 2017

ROT-avdraget för trädfällning ? Du kan till exempel göra avdrag för trädfällning om trädet står i vägen när du ska bygga om eller bygga till. Text om vilken typ av trädgårdsarbete som jag kan få rutavdrag för. Riksdagen har beslutat om nya tjänster i rutavdraget. De nya reglerna innebär att fler trädgårdstjänster ger rätt till rutavdrag.


Avdrag för fritidshus på jordbruksfastigheten?

Speciellt om du har stora obetalda renoveringsprojekt som du planerar göra rotavdrag för och som pågår över årsskiftet. Rut-avdrag ges för enklare återkommande trädgårdsarbete. Dit räknas sådant som gräsklippning, vattning, klippning av häck och omgrävning av kompost. För plantering, trädfällning , trädbeskärning, plattsättning, alltså sysslor som är mer av engångskaraktär får man inte avdrag. Inga direkta förändringar precis vid årsskiftet men ändå lite att tänka på.


Svenskarna nyttjar rot- och rotavdrag som aldrig förr. Det gäller flyttjänsterna som är nytt sedan augusti förr året och trädgårdstjänsterna som utökades att gälla även större arbeten som trädfällning. Taket för hur mycket man får göra rutavdrag för blir lägre, men flytt-, IT- och fler trädgårdstjänster blir avdragsgilla.

Att trädfällning blir avdragsgillt, tycker Peter Barnes på TKP Arboristservice är på tiden. Allt du behöver veta om… ROT och RUT-avdrag. Om du bor i en bostadsrätt så . Nu kan du laga din trasiga tvättmaskin eller ställa in nätverket hemma – för halva priset.


Här är hela listan med alla nyheter. Trädbeskärning och beskärning av buskar. Bortforsling av träd och buskar (ej utanför tomten). Underhållsarbete av trädgårdar.


Ohlssons formulär för ROT Avdrag. Nya regler för rotarbete. Här kan du läsa mer om hur det fungerar. Du kan heller inte få rot-avdrag för balkonger, inglasningar, altaner eller. Iinformation om regler för att få göra . Rutavdrag för trädfällning och trädbeskärning?


Du kan få rutavdrag när du vill städa din trädgård inför en försäljning och flytt. Du får rutavdrag för att krattning, rensa ogräs, klippa gräs och häck. Till och med trädfällning , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.