torsdag 26 mars 2015

Nobina helsingborg

Telefontid: Vardagar 08. De håller hög kvalitet och är ett alternativ vid kortare resor. Karta och vägbeskrivning. Förra året gick företaget med vinst.


Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.

Snart kommer Helsingsborgsborna kunna teståka en minibuss med en dator vid ratten. Syftet är att locka fler och . Avtalet gäller gas till ett 45-tal bussar och gäller i ytterligare sex år. Samtidigt införs en ny samverkansmodell med Skånetrafiken, som innebär. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland annat SL, Västtrafik och Skånetrafiken.


Upplagt för dagar sedan. Fordonsårdare Norra SkåneNu söker vi fordonsvårdare till vårt Trafikområde i Norra Skåne där vi be.

See this and similar jobs on LinkedIn. I februari i år blev det arbetet klart. Det vi har gjort är att se över våra bussar utvändigt, så som lackering, men även invändigt och åtgärdat . Nobina, Skövde Platsbanken AMV.


Projektet kommer pågå under sex månader och kommer vara öppet och gratis för . Sta- den ansvarar såsom väghållare för gatorna med exempelvis busskörfält, hållplatser och signal- prioriteringar. Rutten kommer man kunna åka gratis mellan Knutpunkten och Campus. Att få se och prova på att åka med den här bussen på . Hitta fler jobb inom Renhållning i Skåne län. Det står klart sedan företaget vann upphandlingen. A large majority of passengers, , reported that they felt safe despite the lack of driver and would have travelled even without a bus conductor present.


Drivec utvecklar och säljer ledningssystem som ökar lönsamheten, höjer säkerheten och minskar miljökonsekvenserna från transportindustrin. Oftast när vi berättar om klampade lastbilar, handlar det om att förhindra fordon med tekniska brister att köra vidare innan felen är åtgärdade. Bussen styrs av en säkerhetsklassad dator, är utrustad med teknik som upptäcker hinder och har plats för passagerare.


Det var många som var intresserade av den självkörande bussen, både privatpersoner, . Hållplats, ungefärlig avgångstid.

Hållplats anpassad för rörelse- hindrade och synskadade. Hållplats, avgångstid enligt tidtabell. Helsingborgs kommun, Skånetrafiken och Arriva ingick .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.