måndag 23 mars 2015

Kärcher se 4002

Includes 2-in-comfort system with integrated spray vacuum hose. We will compare serial no. If you do not want to crawl through a flat with a bucket, a sponge and scrub, or you do not want to spend money on a specialised company, this vacuum cleaner is for you. Power rating, pump (W), 40.


Working width (mm), 230. Spray pressure (bar), 1.

Prístroj je vybavený úplne novým typom trysiek, ktoré umožňujú čistenie vlákien do hĺbky a kvalitný sací systém zaisťuje, že sú čistené plochy o skôr pochôdzne ako u podobných konkurenčných prístrojov. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Removable fresh water tank allows the filling and emptying without having to open the unit. The container is impact resistant and translucent - to check the water level . Find deals from shops and read reviews on PriceSpy. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Compare offers from Kärcher. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.

Read honest and unbiased product reviews from our users. Klik her og find den bedste pris nu! Partner Karcher - ogromny wybór urządzeń Karcher. Media Expert – lider na rynku RTV i AGD.


Szeroki wybór produktów i najnowszych technologii w super cenach! Zapraszamy do ponad 4sklepów i na media. PVC, linoleum, prírodný kameň, keramická dlažba.


Ktoré boli ešte vylepšené novo vyvinutou technológiou hubíc. Pomocou tejto špeciálnej hubice je umožnené . Hygienické čistenie kobercov, tvrdých. Monipuolinen tekstiilipesuri.


Sopii tekstiili- ja kovien pintojen puhdistamiseen. Syväpuhdistaa matot ja huonekalutekstiilit helposti ja nopeasti. Vybratím nádoby na čistú vodu sa zmení stroj na mokro - suchý a suchý vysávač.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.