tisdag 24 mars 2015

Elitsinglar omdöme

Ett premiumPLUS-medlemskap kostar något mer. Funktionsmässigt är sidorna. Syftet med dejtingsajten är att skapa en seriös mötesplats där singlar som har höga ambitioner både privat och professionellt kan dejta. Utgångspunkten är således att ”lika barn leka bäst”, i alla fall sett till ambitionsnivå.


Samma ägare som till elitsinglar.

Antal användare: Vill inte lämna uppgift. Kommentar: Tidskrävande och lite många moment. Tog timme att fylla i ansökan.


Logo: Test kontaktannonser, kontaktförmedling, sexkontakter, singelresor, blind date, speed date. Vårt testresultat för EliteSinglar. Här hittar du all information som talar för eller emot EliteSinglar.


Ytterligare sajter med kontaktförmedling på nätet.

Det här är vår sammanfattning om EliteSinglar. Vår redaktion är alltid redo att ge snabba expertsvar på alla frågor du må ha, stora som små! Om du vill ha ett mer konfidentiellt svar, eller om du hellre vill . TV-reklamen visas även utanför Stockholm. Försökte ta reda på vad det kostar att använda, men troligen är det en differentierad prislista så man får inte veta förrän man registrerat sig.


Ser inga tecken på att sidan ska . Dejtingsajten för den som anser sig tillhöra samhällets övre skikt och söker en partner som är lika framgångsrik. Sajten riktar sig främst till akademiker. Sport älskare har goda förutsättningar att finna sin livskamrat på denna . Vi ger dig alla fakta och berättar allt du behöver veta.


Provade dagars test medlemskap. ELITSINGLAR är en känd dejtingtjänst för singlar. Dessutom ser sajterna exakt likadana ut. Undrar hur de tänkte här…? Verkar inte helt seriöst.


Stockholms unga karriärister har fått en ny möjlighet att mötas.

Vi vill att högpresterande män och kvinnor ska träffas, säger grundaren Dav. Hela webbplatsen är så snyggt utformad och jag kan helt styra vem som ser vad om just mig. Och naturligtvis, jag älskar att det är ett så aktivt community - det tog bokstavligen bara min tills jag fick mitt första e-post.


Från: Thomas_Nilsson Läs recension. Här ser man på personlighet såväl som på akademisk bakgrund och vad personen letar efter hos en partner. Vilken av alla datingsidor är bäst för dig? Men som sagt, sajten handlar absolut inte bara om utseende. Registrerade medlemmar ca miljoner.


Vi har testat och guidar dig genom dejtingdjungeln. Med andra or ett ganska omfattande personlighetstest . Elitsinglar recension dingossen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.