tisdag 24 mars 2015

Kompressor test vi bilägare

Läs testen i sin helhet och se övriga testade produkter här. Test av odubbade vinterdäck. Fem nya mot fem slitna däck. Prestigebilarna Audi AAvant och Mercedes E-klass Kombi gör upp.


Han har åkt bil på månen. Vi Bilägare träffar astronauten Charles Duke. Tryckluftsverktyg är effektiva och lättanvända, och de kostar inte alltför mycket. Men det krävs en bra kompressor. I mitt sökande av olika kompressorer och recensioner m. Vi testar sex populära modeller!


Smile som naturligtvis måste läggas in på forumet. På förra jobbet hade vi en liten Biltema kompressor. Hej jag skulle behöva köpa på mig en kompressor då jag tänkt sätta upp en massa taklist mm.


Några av de testade batterierna är fösedda med kompressor för däckpumpning, lyse, 12-voltsuttag och USB-uttag. Som testbil har man använt en Peugeot 2Cabriolet, där man “glömt” halvljuset på under natten. Vi bilägare har testat Dacia Duster 1. SUV- test ( extern länk). Grubbel Grubbel: Däckbyten problematiskt för hemmafixaren. Det ingår istället en kompressor.


En kylbox med kompressor är ett säkert val, men priset är också högt. Bäst i test är Waeco Coolfreeze CDF-1 en kompressorbox som kyler ner maten överlägset snabbast och till och med kan hålla den fryst. Japp, det är en kvalitetsbox med tjock isolering, termostatreglerad och en energisnål kompressor som klarar att hålla glass frusen i en solvarm bil. Efterdra alla muttrar så att de sitter som dem ska, gärna efter en kort provtur för extra säkerhet.


Passa på att rengöra däcken innan du lägger undan dem till förvaring. Använd fälgrengöringen Wheel Clean från vårt eget märke Hamron. Vår tvätt har vunnit bäst igen! Högtryckstvätten med utmärkt rengöringseffekt och maximal kom. Försäljning: Volvo XCvar Europas.


Tänker mer på dom intryck man har fått från t. Om man håller till på ett hyggligt slätt och hårt un- derlag är en. Slutligen är det är viktigt att bi-. Lättare lyft med större kraft test.


Air Jack säljs via Conra tel. Har tröttnat på luft på burk och har tittat på en kompressor istället. Jag har tittat lite på denna från Jula. Den här kör vi me har en liten tank men är fortfarande lättflyttad och smidig:. Helautomatisk digital 12v liten kompressor med automatisk avstängning.


Nu i en uppdaterad version med LED lampa. Idealisk för att pumpa bilens däck, gummibåtar, madrasser, bollar mm. Inställbart lufttryck med automatisk avstängning.


Fikk tips i tur tråden min om å ha med en 12v kompressor. En test hvor slime ikke kom best ut av det, men hvor seriøs denne testen er kan. Har hittat en 12v luftkompressor (billig!). Nu har jag ingen annan 12v kompressor att jämföra me men den här uppfyller helt klart mina krav och förväntningar.


Första hjälpen-kudde Asaklitt. Innehåller allt du behöver för den viktiga första hjälpen-insatsen. Allt samlat på ett ställe. Vet inte om ämnet varit uppe tidigare ? En varning bara till er .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.