tisdag 24 mars 2015

Focus tidning

Brokeback Mountain öppnade dörren till en filmvärld som blommar vackrare än någonsin, tio år efter skådespelaren Heath Ledgers bortgång. Medarbetare i tidningen har fått utnämningar för Årets journalist, Årets krönikör samt Årets genombrott. Populärpress) av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter med motiveringen: Det här är en tidning som brinner för en enda sak, att göra sin läsare smartare utan att de märker det.


Torbjörn Nilsson, tidskriftens politiska . Ett halvår senare har halva redaktionen sagt upp sig och chefredaktören beklagar att han tog jobbet. Solen brottade sig in genom fönstret och lyste upp det av kontorsstolarna urgröpta . Prenumerera på Sveriges enda renodlade nyhetsmagasin. Tidningen som analyserar på djupet. Se våra kampanjerbjudanden och beställ på nätet.


Välj att betala månadsvis med autogiro eller automatisk kortbetalning. Betalning sker med autogiro, dragning gånger . Du får tillgång till den digitala tidningen via vår app. Fokus för bara 1kr per månad. Använd Mina Sidor – där kan du göra dina prenumerationsärenden . Jan Huss om egna tidningen : Vaga vinklar – onödigt svår.


Men efter alltför många artiklar och kåserier med klar vänstervridning började jag bli misstänksam. Sen läste jag att chefredaktören, Karin Pettersson, är gammal sosse som . Johan Hakelius är dock övertygad om att det går att vända siffrorna. Han ser en potential att utveckla varumärket och öka värvningstakten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.