måndag 23 mars 2015

Ir lampa färgborttagning

Spotheater IR - lampa för fönsterrenovering. Effektiv och smidig helhetslösning för både interiör och exteriör färgborttagning ! Tar med värmestrålning enkelt bort färg, lack eller kitt på ett miljövänligt och effektivt sätt utan kemikalier. Värm, flytta Speedheatern till nästa yta, skrapa under. Effektiv IR - lampa för kitt- och färgborttagning på träytor.


Uppvärmningsyta 90xmm.

I set ingår IR - lampa och två färgskrapa samt vinkelstöd. Oslagbar metod för färgborttagning när du ska måla om fasaden eller renovera fönster. Metoden innebär mindre arbete och ger ett bättre resultat. Den är också miljövänligare, säkrare och mer prisvärd. Dessutom kan du använda Speedheatern till mycket mer än färgborttagning från panelen.


Ett multiverktyg för fönster, båtar . Speedheater Cobra Med Speedheater Cobras smidighet, extrema snabbhet och balans är det fritt fram för färgborttagning i de mest svåråtkomliga. Speedheater Systems produktsortiment har Speedheater Cobra samma höga kvalitet vad gäller den skonsamma, säkra och miljövänliga IR -tekniken som . IR -värmare som gör att du snabbt, säkert och miljövänligt kan lösgöra och ta bort färg från de flesta träytor.

Du kan också mjuka upp gammalt fönsterkitt för enkel och skonsam borttagning. Perfekt vid färgborttagning på t ex möbler och fasader eller. Infraröda strålar är på modet inom många områden, inte minst inom färgborttagning.


Strålarna får färgen att värmas upp och därmed lossnar färgen från ytan. Det går även fint att lossa gammalt fönsterkitt med Ir - lampa. Det fungerar, då glas inte blir varmt av själva Ir -strålarna.


Fördelen är att Ir -strålar inte bränner, . De unika skrapverktygen och IR -värmare gör att du snabbt och effektivt kan lösgöra och ta bort färg och från de flesta träytor. Speedheatern är oumbärlig vid fönsterrenovering, då infravärmen mjukar upp kittet så att . Färgborttagning , IR - lampor. FöR pROFFs OCH HeMMAFiXARe. Standar Namn, Nyaste först, Pris: Stigande.


This Pin was discovered by Maria R. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Tjabba, jag ska skrapa bort färgen på mina Strat-kroppar som är äcklig, och jag pejjade 7spänn idag för komponenter så nu tänker jag inte lägga ner 2kronor till på en värmepistol. Framförallt blev det under denna tid en jakt på ti alla behandlingar, även färgborttagning , skulle utföras snabbare och rengjorda ytor torka fortare. Lika svårt att spara äldre färgskikt är det med den nyare IR -tekniken, vilken i detta avseende bör jämställas med varmluftsteknik.


Gammel färg kan tas bort på många sätt, men ingen metod är lika effektiv och säker som att lossa färgen med infraröda strålar.

Färgen bubblar snabbt upp och sedan tar du lätt bort färgen med skrapan. Apparaten kan med fördel användas på. Denna pin hittades av Maria R. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Jag har ingen spotheater och har inga affärsintressen i detta, utan ser det bara ur ett rent tekniskt perspektiv, men jag ska nog själv investera i en färgborttagare så detta ligger nära till hands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.