onsdag 25 mars 2015

Nobina norrtälje

Nu är det dags att söka till vår kurs med start i december för att bli bussförare hos Nobina. Vår kostnadsfria utbildning ger dig ett D-körkort och ett YKB som sedan leder till en anställning på vårt trafikområde i Norrtälje. Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter.


Nobina - affärsresor, allresor, barcelona, bergkvarabuss, beställningstrafik, birka cruises, björcks, björcks resor, buss - företag, adresser, telefonnummer. Bussoperatören Nobina för ett inhopp i flyttbranschen genom att köra flyttbuss mellan Stockholm och Norrtälje.

Flyttbussen är ett annorlunda PR-grepp från Nobina. Till jobb, skola eller hem till nära . Om företaget NOBINA SVERIGE AB, OMRÅDE NORRTÄLJE i Norrtälje. Har du tur kan du skicka hela flyttlasset med buss. Den obligatoriska flyttpizzan ingår.


Nobinas egna chaufförer har kritiserat ledningen i Norrtälje för bristande planering inför sommaren och Daniel Brinck, trafikchef har gett dem rätt. Jag är självkritisk och ser att vi borde gjort mer, sade han till NT tidigare i veckan.

Nobina som utsatts för hårt tryck också från SL, har arbetat hårt med att hitta . Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Nobina Sverige svarar för cirka av den linjelagda kollektivtrafiken med buss i Sverige. Trafikområde Norrtälje är ett av Nobinas trafikområden i Sverige. Med ca 3anställda och 1bussar ansvarar vi för att varje dag förenkla vardagsresorna för våra kunder i området. Busstrafiken drivs och utvecklas här i . Efter den havererade busstrafiken i helgen har många bussförare tagit kontakt med Norrtelje Tidning.


Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland annat SL, Västtrafik och Skånetrafiken. De har pekat på både bristande planering av. Elbussarna är ett resultat av ett trepartssamarbete mellan Nobina , SL och Norrtälje kommun med fokus på en modern, hållbar och konkurrenskraftig kollektivtrafik. Där Nobina erbjuder en helhetslösning, från projektledning, och laddinfrastruktur till drift underhåll och trafikledning av de fyra stadsbusslinjerna . Madelene, Martin och unge John Melander fick hjälp med flyttlasset från Lidingö till utkanten av Norrtälje.


Bussföraren Kenta körde, ett hurtigt flyttgäng lastade och sen bar det av mot Norrtälje där kommunstyrelsens ordförande Ulrika Falk välkomnade familjen och Daniel Brinck, vår trafikchef i Norrtälje , bjöd på den . För att klara jobbet krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Personliga egenskaper och utbildning Du möter stressiga situationer och miljöer med. Dra nytta av ditt nätverk och ro hem ditt nya jobb.

Den senaste tiden har ett stort antal SL-avgångar i Roslagen ställts in på grund av förarbrist, framförallt på helgerna. Nu har Nobina hittat en lösning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.