tisdag 31 mars 2015

Hållbart företagande uf

Ett hållbart företag är ett företag där lönsamhet, miljöhänsyn och socialt engagemang förenas. Med entreprenörskap som verktyg kan företag effektivisera resurser, skapa produkter med mindre miljöpåverkan än andra företag i . Beskrivning av hur affärsidén är ekonomiskt hållbar och hur den tillfredsställer kundens behov. Bidraget ska vara på max två A4-sidor som PDF, på max MB.


Vinnaren kvalificerar sig till SM.

Vi på Linteum UF tycker att hållbarhet är det absolut viktigaste. I en värld där vår miljö blir allt mer utsatt tycker vi att det är viktigt att försöka göra skillna även om det är genom något litet. Vi ville skapa en produkt som är hållbar genom att sälja handdukar som är gjorda av 1 ekologisk bomull samt använda oss av . UF -företaget kommer att bedömas efter nedanstående kriterier.


Där samlades de bästa unga företagarna i landet för att tävla med sina idéer. Landshövding Elisabeth Nilsson delade ut priset på tisdagkvällen. Antalet tävlingsbidrag har fördubblats jämfört med i fjol, vilket vi på Gränslöst är mycket glada över! Motiven har starka budskap .

Kommun: Halmstad kommun. Företagets idé är att ta vara på frukt med skönhetsfel och i stället göra nyttiga chips och snacks av dem. Halmstads gymnasieelever sopade banan inom kategorin hållbart företagande på årets UF -mässa och fick ta emot första till fjärde pris.


Elever från Halmstads gymnasieskolor. Hållbart företagande -Halmstad företagen sopade banan! PITEÅ Piteå Nu har de första priserna delats ut på UF -mässan i Piteå. Albin Lindberg, Ebba Enander, Olivia Richard och Oliver Dahlberg tog emot priset inom hållbart bilder.


I tisdags utsågs Kim UF från Borås till . Bland annat till två företag från Marks gymnasieskola. UF - företag från Mark prisades. Under onsdag och torsdag . Våra treor genomförde en framgångsrik UF -mässa i år. Bland bidragen visades många genomarbetade montrar och affärsidéer upp.


Eleverna sålde allt från reflexer och ljus till eventevenemang och budtjänster. Rudbeckianska vann tävlingen om hållbart företagande och hade årets tredje .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.