fredag 20 mars 2015

Däckia umeå

Din däckverkstad i Umeå. Boka däckskifte hos oss - få tid till annat! När vi byter dina däck ser vi till att de uppfyller alla säkerhetskrav. Här kan du köpa däck och fälgar och boka tid för däckskifte. Vi har ett brett sortiment av vinterdäck och sommardäck och hjälper dig hitta rätt däck.


We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 2anställda och omsätter 68miljoner. Vi erbjuder däck till rätt pris och som fungerar bra med din bil. Fråga gärna oss om du undrar något.


Vi har både vinterdäck och sommardäck samt friktionsdäck och dubbdäck. Vi rekommenderar Pirelli till svenskt . Du ser när de öppnar och stänger på vardagar och helgdagar samt var du hittar närmaste butik.

Däckia i Umeå, Tankvägen 1. Om företaget DÄCKIA AKTIEBOLAG, DS UMEÅ i Umeå. Sveriges största söktjänst för öppettider. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Umeå. I arbetet som montör ska du utföra montering av däck och skiftning av hjul.


Alla rättigheter reserverade. Du bör ha gymnasiekompetens eller motsvarande i botten från fordonsteknisklinje eller liknande. Bilia Personbilar AB Skara.


Måndag: 07: - 16:3 Tisdag: 07:- 16:3 Onsdag: 07:- 16:30. MARKÖTTER GMBH Bielefeld-Brackwede. Vianor Färjestaden Färjestaden. Revendeurs Nokian Tyres.


Nu är skiftet i fullgång här uppe i Umeå! Idag jobbar vi med Guld och Diamant- förvaringar Ett mycket bra alternativ för er som vill att fälgarna ska vara i toppskick. Utöver maskintvätt så handtvättar vi balanserar får bort gammalt klister samt beläggningar och vaxar.


Finns förvaringsalternativ brons silver guld och diamant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.