fredag 27 mars 2015

Köpa oneplus one i sverige

Det är dags för OnePlus 3. Men du ska inte lyssna på oss. IPS-skärmen reagerar omedelbart vid även den minsta beröring med TOL-teknik (Touch on Lens) som avlägsnar avståndet mellan trycksensorer och displayen. Jag älskar min One -Plur!


Butiken är bra för DOA, allt annat kommer ta ordentligt med tid på sig om det inte finns en auktoriserad serviceverkstad i Sverige.

Prisutv: JavaScript chart by amCharts 3. Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden. Visa begagnade produkter. Som första svenska butikskedja har Webhallen nu börjat sälja Oneplus inte minst av intresse för den som vill köpa telefonen till företaget.


Oneplus telefoner har fram tills nu bara kunnat köpas i Sverige via företagets webbsida Oneplus. Hej som vissa kanske hört så är telefonen OnePlus One en stor diskussion då den ska vara bland Topp telefonerna. För att man ska få tag i en så har dom ett invite system som gör det möjligt att få tag i telefonen innan den släpps i butiker och på nätet. Den har inte släppts än i Sverige men jag hittade på .

Oneplus -telefonerna har länge varit en favorit för en utvald krets av entusiaster, med sina prispressade och avskalade mobiler med fokus på prestanda. Läs även: Bästa billiga mobilerna du kan köpa just nu . Stor skärm till litet pris. Så skulle man kunna sammanfatta Oneplus senaste flaggskeppsmodell Oneplus 5T.


Vi har testat nykomlingen. Här hittar du allt du behöver veta om mobilen. Finns runt en miljon småföretagare i Sverige , så det är nog inte så dumt på det viset heller.


De kan då enkelt dra av momsen vilket verkade lite struligt när man handlade från OnePlus egna webbutik. Förra årets överrasknings-hit Oneplus One är fortfarande en extremt prisvärd och kompetent toppmodell, även om man nu kan få en Sony Xperia Zför nästan samma pris. Telefonen blev hajpad tack vare en smart försäljningstaktik där bara de som hade en inbjudan kunde köpa mobilen.


OnePlus 3T är nu officiellt lanserad och grundreceptet är sig likt. Kraftig hårdvara till en rimlig peng men nu kommer telefonen även att säljas i Sverige. Ny Tekniks Kalle Wiklund reder ut fem frågor om deras nya mobil, haussade Oneplus 5. Vad är Oneplus för märke?


Oneplus är ett kinesiskt mobilmärke, med bas i fabriksstaden Shenzhen där bland annat Apple och Huawei tillverkar sina mobiler. En av grundarna är Carl Pei, uppvuxen i Sverige. Tillbehör till OnePlus inom kategorin Mobiltelefoner.

Med tanke på priset får ändå konsumenter en välpolerad mobil med många goda egenskaper. En stor nackdel kvarstår dock. Den måste beställas på nätet och importeras till Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.