fredag 24 juni 2016

Bordsstativ gjutjärn

Att köpa bordsskivor och bordsstativ (bordsben) i separata delar är att rekommendera. Utbudet och kombinationsmöjligheterna blir då oändliga! Det blir dessutom lättare att anpassa uteserveringen med konceptet inomhus.


En klassiker bland cafémöbler är tillverkad i gjutjärn , vitmålad och snirklig. Givetvis var det vackert!

Serien Bistrot innehåller flera olika bordsstativ som kan väljas med tre eller fyra ben och där olika höjder även finns. Serien har en klassisk bistrostil där flera olika färger finns och är en serie som passar lika bra inomhus som utomhus. Quadra är en serie som innehåller flera olika bordsstativ som finns i flera olika utföranden. I serien Quadra finns bordsstativ i olika höjder och som har två eller en pelare samt fyrkantig eller rektangulär bottenplatta där alla kan väljas i flera olika färger.


Vi har flera bordsstativ och bordsunderreden i olika utföranden, material, höjder och färger som kommer från olika leverantörer. Bordsstativ CI Ø 4 H 72cm. Sen finns bordsstativ som är anpassade för olika storlekar och vissa som är extra bra för stora tunga bordsskivor. Flera alternativ ingår även i en serie där flera olika varianter finns för att klara av .

Stativ i gjutjärn i svart eller alulack. Enkelt och lätt bordsstativ för restauranger. GGMgastro international ist Importeur und Exporteur von Gastronomie- Großküchenausstattungen.


Genombruten dekor med bladverk. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst, design och mycket mer. Allt för Restaurang, Bar och Café samlat på ett ställe.


Det är tillverkat av svartmålat gjutjärn. Välj bordsstativ och kombinera med valfri bordsskiva - från oss eller er egen! Budgetstativ, för utebruk. Tunn elegant formad fot i många färger.


Kraftigt stativ av pulverlackerat gjutjärn. Med fotstöd av rostfritt stål. Observera Levereras omonterat. För inom- och utomhusbruk.

Lämpar sig inte för placering i närheten av saltvatten. Material: Stål Vikt: 2kg. Toppstycke diameter: cm.


Stång diameter: cm . Pedralis bordsstativ har pelarfot i sandblästrat gjutjärn och pulverlackade stålpelare. SMFrance tillverkar svartlackerade underreden i gjutjärn. Gemensamt för dessa bordsstativ är att de är robusta och stadiga med tyngd. Fötterna är ställbara för att kunna få skivan jämn på ojämnt.


Quadra bordsstativ har en fot av gjutjärn (400x400mm) och en tub (80x80mm) som kan fås lackad i olika färger. Kan fås med justerbara fötter. Se våra rekommenderade bordsstorlekar.


Den klassiska cafémöbeln var gjord av gjutjärn , ofta snirklig och vitmålad. Vackert, javisst, men både dyrt och opraktiskt, de rostar lätt i kontakt med vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.