onsdag 29 juni 2016

Kompressor swedol

Köp kompressor hos Swedol. Tryckluftskompressorer i brett sortiment. Små smidiga till garaget och stora upp till 500L för yrkesproffs och verkstäder. Italiensk kvalitet från NuAir, för både proffs och dig som behöver en pålitlig kompressor i garaget.


Kombination av en kraftfull och pålitlig kompressor som lämpar sig för verktyg som kräver hög luftförbrukning.

Denna 2-cylindriga NuAir kompressor har en. Kompressor med HK motor och 10L tank. Mycket smidig att transportera tack vare dess lätta vikt och de två bakhjulen.


Passar både yrkesproffset och i hemmet. Teknisk information: Effekt 0HK Tankvolym 10L Mått 700x420x3mm Spänning 230V Moto. Uppladdningsbar via 12V DC ingång.


Digital tryckmätare för att visa däckets tryck.

Automatiskt stopp på vald nivå. USB-PORT och kraftig ficklampa. Laddkabel för cigguttag m. Nuairs nya tvåstegs dubbel cylinder remdrivna oljesmorda kompressor är konstruerad för proffesionell användning.


Modellen är utrustad med förbättrade tekniska lösningar soTvåstegs komressor med gjutjärns cylinder för ökad livsläng utrustad med sto. Lätt att flytta på tack vare dom två bakhjulen. Denna kompressor från tryckluftsexperten NUAIR passar både för yrkesliv och privatbruk. Används fördelaktigt till att pumpa däck, blåsa rent me till luftdrivna verktyg eller måla med luftdrivet spraymunstycke.


Den här lite mindre modell av proffskom. Handla en kraftfull kompressor hos oss på Nima. Beställ enkelt i vår trygga e- butik. Alltid till bra priser och med snabba leveranser. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN.


Vad tror ni, kommer man bara bli besviken och bör satsa på dyrare prylar eller duger det för ändamålet? Fyra pipor, halvtumsledning och grov magnetventil, 20-liters trycktank från Volvo FLoch en tyvärr alldeles för klen kompressor från Swedol , men två stora Viair- kompressorer är på väg hem.

Systemet skrämmer skiten ur folk från 4-kilos tryck och uppåt, men när man laddar 8-kilo blir det riktigt kul. Karta och vägbeskrivning. Fynda en riktigt bra kompressor till ett otroligt pris!


Biltemas blästerpistol med 2m slang med plåtrör gör det inte. Har en kompressor på 4hk med 50liters tank som ger 10kg tryck men den förb. Kör med Biltemas aluminiumoxidsand (Bäst).


Det funkar lite bättre när man tar bort plåtröret men bra är det inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.