torsdag 23 juni 2016

Världens största ranch till salu

Världen största ranch är till salu ! I morgon tisdag är sista dagen för bud på bolaget där världens största ranch ingår. Det handlar om 10-talet boskapsrancher på sammanlagt miljoner. Vill du byta kontorsjobbet mot cowboyliv har du världens chans.


USA:s största ranch , som täcker en större yta än hela London, är till salu för dryga miljarder kronor, skriver Göteborgs Posten.

Enligt Fairfax Media har många av djuranläggningarna och fastigheterna varit i familjens ägo i mer än 1år. I köpet ingår världens största boskapsbesättning på en yta av miljoner hektar. Familjen Kidman är ättlingar till Sidney Kidman, även kallad the Cattle King, nötkreaturskungen. Tänk dig en sammanlagd jordbruksareal på över miljon hektar eller en farm som är större än hela Israel.


Det är verklighet på några av världens största gårdar som brittiska Farmers Weekly har listat. Den som har pengar över kan nu bli ägare till en klassisk ranch i självaste Texas. Ranchen räknas i dag som USA:s största. Australiens största privata fastighet, som även inkluderar världens största nöttkreatursbesättning, ska säljas av familjeföretaget S.

Största gården i USA till salu. En jättefarm i norra Texas bjuds ut för drygt miljarder kronor (7miljoner dollar). Rocksångaren Joe Cockers lyxiga gård i USA är till salu.


Trots magnifik inredning och en storslagen utsikt har ingen ännu lagt ett bu vilket betyder att ranchen nu kan behöva säljas på auktion. Hemnet har många häftiga och annorlunda hus till salu. Vad sägs till exempel om ett flytande hus mitt i Mälaren eller en helt egen ranch ? Här har vi samlat sex annolunda bostäder – bläddra dig vidare för att se de häftiga husen! Här är världens dyraste villa. Europas största samling tropiska växter – allt sköts av heltidsanställda trädgårdsmästare.


I södra Smålan minuter från E4:an, ligger denna härliga Ranch i amerikansk vilda Western stil. En gång i tiden bodde elefanter, chimpanser, giftiga ormar och – förstås – världens största popstjärna i Neverland. Annars brukar prislapparna på de privata palatsen i Paris, så kallade hotels particuliers, inbringa de största summorna. Normalt kan ett dylikt inbringa över 9miljoner kronor, men det är sällan de historiska byggnaderna är till salu.


Bland de mer namnkunniga ägarna av husen finns Donald Trump. JA Ranch strax utanför Strömsnäsbruk ska sälja anläggningen och även privatbostaden. I en annons i tidningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.