onsdag 29 juni 2016

Klyvkona

Flight Tracker (en route flights, arrivals, departures, history) with live maps and aircraft photosN851TM. Klyvkona EXTRA Stor Komplett. Längd=260mm Hål bak diam. Klyvspets ythärdad till Extra stor klyvkona.


Lagerstatus: st, 60kr (inkl moms). Kan utrustas med tre olika hydraulmotoralternativ. Passar till grävmaskiner med skopfäste upp till S40.


Den fyrdubbla spiralgängan är tillverkad i Crom stål. S2G är utrustad med en hydrauliskt driven planetväxel. Absolut inget för dig som är lite krasslig! Har du tillgång till stockar som tyvärr är för stora för att mata in i vedprocessorn eller flishuggen?


Eller för tunga för att kunna lastas? Med Lasco skruvklyvar klyver du snabbt och enkelt stora stockar och stubbar ner till hanterbara bitar. Stor klyvkraft eftersom klyvkonan gängas in i stocken och spräcker upp den.


Möre klyvkon för delning av stora stockar och stubbar. Konen är konstruerad för att arbeta sig in i materialet utan större tryck. Den härdade spetsen är monterad med stoppskruv för att enkelt kunna bytas. Hydraulmotor med klyvkon för . Sen dess har jag kapat och kluvit en tio kubik spis- och kakelugnsved om året.


Klyvningen sker med en klyvkona. Så länge man är försiktig och inser riskerna. Vet ej vad du har för flöde riktigt men kanske 1liter? Kanske funkar bättre med mindra skruv som går fortare.


Du behöver ju inte lika mkt moment till en mindre skruv heller. Genom att flytta hyveln och arbeta sig ned tar du enkelt bort stora stubbar och rotben även med en mindre stubbhyvel. R-Top stubbhyvel SC serien har även uppsamlingsbehållare.


Find free login start KLYVK - you can check in one-click in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.