fredag 24 juni 2016

Elmia bilmässa 2017 öppettider

Barn under år går in gratis i målsmans sällskap. Ungdom är mellan 8–år. Samtliga priser är per dag.


Genom att förköpa din entrébiljett undviker du långa köer på väg in till mässan. För priser och beställning av . Eventet är en enda stor happening med massor av aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet.

Njut av en stor mässa där alla branschens aktörer samlas på ett och samma ställe och presenterar kommande års modeller. Eller ta en tripp till C- hallen som är full . Det gör att motorshowen har blivit en naturlig mötesplats varje påsk för alla bil- och mc-entusiaster. Nu finns hela resultatlistan från årets prisutdelning här! En av storvinnarna i år blev Johan Eriksson (bilden) från Mora med.


Bilsport Motor Show i Malmö 2-december. Anmäl dig redan nu, rita in det i kalendern och håll utkik efter mer info på sajten! Vinn biljetter till Custom Motor Show!

Det enda du behöver göra är att svara rätt på tre enkla frågor. Bland de inkomna svaren dras vinnare! Förra året kom det hela 88. PPETTIDER ELMIA BILMÄSSA. Besökte dreamhack vilket var en fantastisk upplevelse.


Dock finns det bra mycket mer events än dreamhack här, bland annat bilmässan :D. Plats: Nordichallen, Sundsvall (Gärdehov). Hoppas det är till glädje. Friskvård Första hjälpen och krisstöd Förändringar och inköp Hot och våld Kemiska arbetsmiljörisker Organisatorisk elmia bilmässa social arbetsmiljö Föreningar . Detta ska vi slå eller hur ;). Elmia har öppet i Jönköping.


Sveriges Radio Jönköping: En av länets största turistattraktioner tvingas minska öppettiderna drastiskt. Anledningen är att det saknas pengar. Läs hela artikeln på sverigsradio. I princip ligger nästan alla racerbanor i södra Sverige med ett stort undantag, Mittsverigebanan strax söder om Härnösand. Man har de senaste åren utvecklat anläggningen med fina kringfaciliteter.


Och man har banträff och aktiviteter öppet för allmänheten varje onsdag stora delar av sommarsäsongen!

En tidning frÅn motorförarnas HElnyktErHEtsförbund. MHF lyfter frågan om alkohol på studentflaken. Modul-System kommer att visa sina senaste produkter på plats, bla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.