onsdag 22 juni 2016

Foton google drive

Synkronisera foton och videor. Du kan säkerhetskopiera objekt soFoton som du tar med enhetens kamera. Du hämtar programmet gratis här.


Foton , markera en eller flera bilder genom att klicka till . Filer på Drive, som dina videor, foton och dokument, säkerhetskopieras så att du inte förlorar dem. När du har placerat dem där kan du enkelt bjuda in andra att visa, redigera eller lämna kommentarer på .

Dina foton och videor säkerhetskopieras och organiseras automatiskt så att du kan hitta och dela dem snabbare och du får aldrig slut på utrymme på mobilen. Alla dina foton säkerhetskopieras, organiseras och får etiketter automatiskt, så att du kan hitta dem snabbt och dela dem hur du vill. Hittar inga inställningar i kamera appen.


Dina filer på Drive (t.ex. videor, foton och dokument) säkerhetskopieras så att du inte förlorar dem. Det är enkelt att bjuda in andra att visa, redigera eller kommentera filer och mappar. Foton och videor som lagras i ”hög kvalitet” – upp till megapixlar för stillbilder – lagras dock gratis. Det mesta går att göra i appen.


I den här filmen ser du hur du skapar och delar mappar och dokument samt hur du överför foton till en mapp. Kryssa i översta bilden.

Bläddra längst ner, det går däremot inte om du . Säkerhetskopiera innehåll. Allt du behöver, överallt. Med Drive har du alltid dina saker med dig.


Det går att ordna, redigera och dela dem från alla datorer på drive. Kontot på molntjänsten kan synkas med datorn, eller med din externa bildhårddisk, så att alla bilder automatiskt laddas upp i molnet. Oavsett om du sitter med en kund och gör planritningar, skapar presentationer med klasskamrater eller planerar nästa års budget med dina kollegor, gör Drive det enkelt att arbeta tillsammans. Att dela dokument med andra.


Bjud in andra till ditt dokument. Samarbeta i delade dokument. Jag älskar Dropbox och använder det till nästan all data som jag skapar. Genom att trixa lite med referalls har jag fått ihop 1Gb gratisutrymme i DropBox.


Men jag skulle gärna vilja gärna ha backup i molnet av mina foton också och då räcker gratisutrymmet inte till. Tyvärr är DropBox fyra gånger så dyrt som t.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.