tisdag 28 juni 2016

Södra järvafältet

Klicka nedan för val av detaljkarta eller klicka direkt i kartan. Strax söder om Väsby gård finns en liten våtmark, Väsby sjöäng, som är en lockande miljö för många olika fågelarter. Mitt i tipsar om allt spännande som finns att upptäcka bland det vilda på fältet – men också om fikaoaser och fornlämningar. Djurliv: Gott om både vilda och tama djur – och även några ytterst sällsynta.


Hästa gård: Lantbruk mitt i stan.

Det innebär att de grundläggande samhällsfunktionerna hotas på grund av brotten. Järvafältet militärt övningsfält. Otryggheten bland de boende är stort. En enkel samhällsservice som bankkontor som folk har lika rätt till här som alla andra har blivit omöjlig.


Att som polis göra rutinärenden i södra. Så snabbt hade det aldrig byggts tidigare. Tensta var den första etappen. Inte mindre än olika byggföretag hade tilldelats mark, och ansvaret för utformningen av stadsdelen låg i deras .

Den fick till uppgift att förhindra en upprepning av misstag från byggandet av andra områden. Han är inte inne så jag blir kopplad till något annat befäl. Jo du, det står så mycket i tidningarna om hur bra allt börjar bli här. Vi har svårt att se det trevliga.


Det är rån och elände och knarket flödar på. Vädret hade blivit varmare och det ångade och doftade från nedfallna löv. Kan det vara samma ägare, undrade Sören? Så här källhänvisar du till fotografiet. Om du vill använda fotografiet som källa eller använda det i något annat sammanhang ska du ange all information om fotograf och år som finns tillgänglig.


Från de södra ( Helenelund) och centrala delarna (Tureberg) av Sollentuna är det nog lättast att använda vägtunneln under Evid Knistavägen. A quick trip out this morning to Råstasjön after yesterdays sighting of the Ural Owl which is still present. Only had hours there due to time restrictions having to collect the kids from daycare, could quite easily spend a full day there though.


I Rinkeby råder det brist på både stora och små lägenheter. Hyresrätten är den nästan helt dominerande upplåtelseformen. Kompletteringsförslagen inne- håller bl a ett högt hus vid Rinkeby centrum som skulle kunna vara .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.