onsdag 29 juni 2016

Värmekanon gasol jula

Stor värmefläkt för stora behov! Med sin mobila utformning och värmeeffekt på hela kW är denna fläkt given i kalla garage och på kyliga husbyggen. Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela 2kW och har justerbar termostat, bränslemätare, felindikator samt överhettnings- och flamskydd. Uppvärmningsyta: 3m³.


Tänkte köpa en värmekanon så man får lite varmare i garagen nu till vintern. Har ett garage på ca 45kvm och med 2.

Samt ett garage på ca 37kvm med 2. Har pratat med en som har en större dieselkanon med separat avgassystem och han sa att vanliga dieselkanoner kan göra . Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! Värmer upp till 1qm, går timmar på en tank (liter), har förbränningskammare, överhettningsskyd eldkontroll och termostatstyrning. Nyköping för att kunna nå ut rikstäckande med flaskförsäljingen på ett konkurrenskraftigt sätt med fri frakt inom Sverige.


Hyresvärden kan tänka sig att inhandla ett alternativ, gasolkanon, dieselkanon eller värmepump. Då blir grejen att inköpet av t.

Jula har en dieselkanon i den prisklass värden kan tänka sig . Gasolvärmare inköpt på JULA. Jag har kall garage som är skapligt ventilerat. Hur är det med lukt å avgaser ? Lyxa terrassvärmare - gasolvärmare - 186cm -. Billigaste pumparna från jula är inte så bra men de ger en riktigt fin elbesparing.


Och det luktar lite illa när. Kanske vet en som har en värme kanon. Vet dock inte mycket om den, men kan kolla upp? Anmäl till moderator Loggat. Men han tipsade om blocket och Jula :).


Vill helst inte använda för mycket el men svårt att komma ifrån det. D Om man kör med en byggfläkt på 5kW och eventuellt en på 2kW hur lång tid kan det ta på ett . Ligger i en lada så det finns ingen smidig möjlighet att ansluta vatten eller liknande heller. Skulle behöva något smidigt och inte allt för dyrt att värma upp det med.


Sen kostar det en del om man ska ha nåt vettigt men det kanske går bra även med Jula -typen av pump? Bra tips med svets-båset, har inte ens tänkt på det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.