onsdag 22 juni 2016

Stocklyftare

Stockhanteringsverktyg – Stockhanteringsverktyg är ett absolut måste för att flytta, lyfta och rulla stockar runt på avverkningsplatsen och till ditt sågverk. Att få hem grovt med skoter utan att lyfta så är timmerpulkan bra tycker jag. Anser dock att den kostar för mycket så jag har gjort en egen.


Med lite fantasi så kan man nog hitta något längst inne i. Vi kan montera ett till stativben och stocklyftare samt montera en längre sågbalk.

Du kan också uppgradera din gamla såg med en ny starkare elmotor till alt 10kw. Alla tillbehör och komplement passar samtliga årsmodeller. Pris kan variera lite pga av årsmodell . Stockvändare ett bra hjälpmedel vid hantering av stockar. Stativ meter, stocklyftare. Svärd och kedjor samt allt man behöver för att såga ingår!


Kedjesåg kw elmotor. Bamsesågen levereras alltid monterad och injusterad!

Extrautrustad med digital avläsningsskala och trycksmörjning. Med marknadens effektivaste timmerfräs kan man även fräsa koniska block! Det är inte bara skogsromantik när hästfolk träffas. Det utvecklas en hel del nytt också. I Rude, Närke i höstas premiärvisades Tobias Hellmans konstruktion med ett förställ med en påkopplad stocklyftare.


Den lösningen rönte riktigt . Detta är vår arkivsamling av fotografier och föremål. Companies and services in Sweden. Du kan välja en förbränningsmotor eller en elmotor till din nya Japa. Road-modellerna utrustas även med en . Använd nyckelord för att hitta den produkt du söker efter.


Datamåttställare som standard! Stocklyftare , stockroterare, sidoanhåll,. Hydraulisk timmerhantering. Maximalt fullbreddskär cm. Stockriktare alla hydrauliska, inga tunga lyft mera!

Den hydraulisk stocklyftaren lyfter. Attachments For Sale At MarketBook. - Gripklo, stocklyftare - Page 1. Såmaskin bill förställ. Självbindare Aktiv arbetshjul i järn. Tänk att något så fult kan innehålla något så vackert, säger Mats och får något drömskt i ögonen.


En gammal vattensåg med tillhörande kvarn är inte den mest praktiska utrustningen. Mats konstaterade att det fanns annat och modernare. Valet föll på en Solosåg M förlängd till meter med tre stocklyftare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.