torsdag 30 juni 2016

Elektrisk kedjesåg

Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsmaskiner. Välkommen till PriceRunner! Elektrisk Motorsåg 2V, Elsåg. Det ger perfekt ergonomi spå du kan arbeta avslappnat.


Den har hög dragkraft för att sågningen ska bli enkelt. Kedjesågen är utrustad med handskyddsbygel med snabbstopp för kedjan och automatisk smörjning.

W-motorn som ger stor dragkraft. Robust såg för trädgården eller fritidshuset. Den seklets långa historien om Makitas utveckling har gjort varumärket till en symbol för kvalitet i vilken produktlinje som helst. Sågkedjelektronik Makita är ledande på marknaden för byggverktyg.


I betyg av elektriska sågar Makita föredrog proffs och amatörer. Verktyget använder sektorn - i lokaler och nära byggnader, när . En miljövänlig och tystgående elsåg är perfekt för vedkapning, trädgårdsavverkning och på byggplatser. En elektrisk motorsåg är lättanvänd och ergonomisk.


Köp en tyst och lättanvänd elmotorsåg för trädgård eller skog, läs mer här.

Motorsågar drivs av antingen en nätansluten elmotor eller en tvåtaktsmotor, även 4-takt finns. Själva sågarbetet utförs av en sågkedja med vassa skärlänkar som motorn driver medurs runt sågsvärdet. Antivibrationssystem för ökad komfort uder användningen. Ergonomisk, bekväm och justerbar bärsele.


Batterimätare varningssignal vid låg nivå. Såghuvudet Automatisk kedjejustering –. Vid mindre jobb i trädgården och renovering klarar du dig galant med en enkel modell av en kedjesåg. Lätt att justera kedjan med inbyggt verktyg –. Den är lätthanterad och smidig att jobba med. Välj en med högre prestanda om du vet med dig att det kommer att handla om lite tyngre jobb.


Vi har elkedjesågar i olika prisklasser avsedda för olika behov. Den enda självslipande elektriska motorsågen på marknaden! Framför allt har den en uppgift vid trädfällning, kvistning och kapning av timmer. En motorsåg är ett bra redskap för en mängd olika uppgifter.


Men den är också bra att ha till hands vid byggnationer och vid vedkapning, vilket gör den till en allroundmaskin värd namnet. I valet av en elektrisk eller motordriven motorsåg , och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.