tisdag 21 juni 2016

Mutterdragare clas ohlson

En elektrisk mutterdragare kan givetvis användas till annat än hjul på fordon. Med knackfunktion och högt vridmoment lossar den även de mest envisa skruvarna och muttrarna. Komplettera din mutterdragare med en momentstav för att inte dra åt för hårt och därmed skada fälgen.


Vi lämnar hela års garanti på Cocraft . Lätt, stark maskin som gör däckbytet enklare.

Levereras med snabbkoppling. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Hylsnyckeln med förlängningsskaft kommer åter fram och sedan går det enkelt att dra ur och i muttrarna med Clas. Undrar om dom mutterdragare som går på EL är något o ha?


Såg en på Jula och en på CLas ohlson (tror jag) tänkte när man slänger på sommar och vinterdäck. Dagens och framtiden teknik! Ska handla en värsting el- mutterdragare snart då det är guld värt men vad ska man satsa på?


Välkommen till PriceRunner!

Vore skönt att i år slippa använda fälgkorset. Och eftersom jag nu köpt en luftdriven Makita dyckertpistol så måste jag ju ändå köpa en kompressor :) Tittade först lite på MEEC från Jula. Deras bästa låg på ca 7kr. DEN ELEKTRISKA MUttERDRAGAREn FRÅN CLAS OHLSON. R BÅDE TUNG OCH VERKAR VID ETT FÖRSTA PÅSEENDE.


Då kom grannen förbi och gapskrattade åt min mutterdragare och menade att den kan du ju inte ens laga klockor med. Anledning till två var att extrabatteriet kostade 595:- Maxmomentet på Julas 18voltare är 110Nm så det passar väldigt bra till hjulmuttarar (man får lossa och efterdra manuellt, men det är ju bara bra). Vi får se till sommaren . Så då ska man använda någon typ av gängtätning när man ska skruva in insticksnippeln i mutterdragaren, som i faktist redan sitter i och det är kopplingsnippeln(den som kompressorslangen kopplas in i) som man ska skruva in i insticksnippeln. Köpte gängtejp från clas ohlson men har hört att det är kasst.


Med hylsor och tillbehör enligt bild. Har någon här ngn erfarenhet av dem? Jag får gå till Claes och klämma på en.


När en traditionell skruvdragare inte orkar få i skruven kan slagskruvdragaren göra jobbet klart. Precis som en mutterdragare får den extra kraft genom att slå runt skruven när motståndet blir allt tuffare. Jobbet blir dessutom mer skonsamt mot handleden.


Momentstav kan bara användas tillsammans med en slående mutterdragare.

Elektrisk eller tryckluftsdriven går lika bra. Staven, som monteras mellan maskinen och hylsan, fjädrar något vid varje slag och begränsar momentet till det angivna värdet på staven oavsett hur hårt eller länge maskinen drar. Kompressor 220V med luftpåfyllare, st.


Tidigare körde jag en billig sak från OBS för 395kr om jag inte minns fel, och då följde det med ett gäng hylsor, den funkar också, och troligtvis är det fullt tillräckligt för allt på en MC och för att byta däck mm på bilen. Clas Ohlson säljer stavar styckvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.