torsdag 23 juni 2016

Tegelhiss bauhaus

Med leverantörer som Makita, Fein, Bosch, Bosch blå, Dremel, Ryobi, AEG, Kärcher och Nilfisk har vi maskiner för alla projekt. Jag har tappat mitt BAUHAUS -kort och vill spärra det. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela . Om detta fungerar kommer det bilder efteråt.


Jag är otroligt skeptisk till denna variant. Borrmaskinsdelen kommer kanske funka men vilken tid det kommer ta! Dra upp vagnen med handkraft istället. Eller åk till Bauhaus och hyr en tegelhiss. Det finns ett par stora spelare för maskinuthyrning.


Cramo och Ramirent är de största. De hyr ut anläggningsmaskiner, bodar och verktyg. För mindre verktyg och maskiner så kan man hitta det hos vanliga byggvaruhus t ex Bauhaus , K- Rauta, Beijer, Woody och Byggmax som hyr ut maskiner och utrustning till privatpersoner. LB Maskiner hyr ut alla typer av liftar, bygg och entreprenadmaskiner till företag och privatpersoner. Manuella materiallyftar är lämpliga för hantering av laster på högre höjder.


Letar du efter begagnade entreprenadmaskiner? Sök beg entreprenadmaskiner . Med en tegelhiss är det bara att trycka på knappen och ditt tegel åker ända upp på taket. Man bygger enkelt ihop sektionerna till lämplig höj monterar böjen. Sök efter nya eller begagnade saker.


Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.