onsdag 22 juni 2016

Farger hytte fjellet

Noen farger passer best ved sjøen, mens andre egner seg bedre på fjellet eller for hytta i skogen. Her finner du forslag til fine hyttefarger. Har du hytte på fjellet , i skogen eller ved sjøen?


Se hvilken fargepalett som passer til din hytte. Vakre farger til hytta i skogen.

Nærmere bestemt på den koselige, lille hytten til Berit i Lunner på . De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig ved sjøen. Dessverre er hytta synonymt med. Egghvit er førstevalget for mange, en gulaktig hvittone som fungerer utmerket til andre farger med gule undernyanser.


Og selvfølgelig skal hytta ha farger som gir deg ro og som passer til hyttas sjel. Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder. Nå er det også enkelt å male gulnet panel.

Skal du beise hytta utvendig anbefaler vi deg å sjekke ut . Fremhev panelet på soverommet. Har du ubehandlet tre på soveværelset på hytta – se hvor fint det kan bli med litt farge. Gi hyttebordet en ansiktsløftning.


Det passer derfor godt med mørke og varme gråfarger. Brune, gulbrune og røde farger stikker seg ut i skogen. Svakt avvikende fargetoner kan benyttes på vinduene. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Fargevalg på hytter utvendig, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk.


Utvendig panel skal beises i mørke farger og vinduene skal være svarte eller mørke grå. Innvendig skal det skapes en lun atmosfære. Vi ønsker tilsvarende komfort på hytten som hjemme, men likevel et sceneskifte når familien skal lade batteriene, sier Langeland i MWC. På fjellet er det lekkert å bruke jordtoner og gråtoner som plukker opp de ulike kulørene fra det storslagne landskapet utenfor hytta. Både Marianne og Inger Marit ønsket å tilføre litt farger , slik at ikke alt ble grått.


Hytte er for mange nordmenn den . Hvilken farge skal du velge? Tips og råd i forbindelse med valg av farger til hytta.

La omgivelsene være rettesnor for valg av farge. Ta hensyn til naturens farger enten det gjelder hytter ved sjøen eller på fjellet. Naturpaletten dominerer på hytta. Jo da, også fargene har fått innpass her, men de fleste velger nøytrale nyanser. Ubehandlet tre ser vi mindre av og interiørbeisene tar over i stedet.


De gråbrune fargene dominerer – fjellets egne farger. Alt fra kalkhvitt via grått og beige, til brunt og sort . Hun vokste opp med hytte på fjellet og ved sjøen, men det å ha hytte i skogen representerte noe helt nytt i hennes liv. Og det er egentlig her hun trives aller. Les også: Fantastisk kysthytte på 32 . INSPIRERT AV NATUREN: Både materialene, fargene og tilbehøret på denne hytta er inspirert av naturen.


Denne hytta ligger riktignok på fjellet , men en landlig stil passer både i skogen og ved sjøen. NATURLIGE FARGER : Det er konsekvent benyttet en fargepalett i naturens nøytrale farger. Nå dreier fargene fra grått til brunt. Folk vil ha tilbake litt mer av den.


Hun forteller at særlig på fjellet er det flere som velger mørkere farger. Hanevold har jobbet med. I en moderne hytte med høyt under taket og store vinduer skapes hyttestemning med beis i samme farge på tak og vegger. Utvalget innen beis, maling og andre produkter til behandling av trevirke øker.


Men det trenger ikke å bety at du behøver å være dristig i fargevalget. Velger du å la treverket stå ubehandlet får du en naturlig farge samtidig som du får en hytte som. Vi skal til å bygge hytte på fjellet , og jeg trenger hjelp til å planlegge alt fra farge på panel på veggen, møbler, lamper og pynt. Det var utgangspunktet da Kristin Helgeland og John Kåre Pettersen ville kjøpe hytte på fjellet.


Hva gjør man med en kliss ny hytte når man egentlig ønsker seg en gammel med sjel? At hytta er innredet av en med god sans for farger og interiør, er ikke vanskelig å se. I enkelte hyttefelt legges det føringer for fargevalg, og det mest vanlige er å velge beis, spesielt for hytter på fjellet. Den transparente beisen harmonerer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.