onsdag 22 juni 2016

Skicka sms utan avsändare

Det kommer bara upp en ruta för mottagaren där det står en text utan avsändare eller någonting. Meddelandet sparas inte någonstans på . Apr Sms från Anonymt? Aug sms :a från dolt nr?


Detta är ett textmeddelande med en hemlig avsändare.

Prova själv: Lägg till en valfri avsändare för att börja. Går det att skicka ett sms utan att mobilnummret eller ip adressen syns? Kompisen har skyddat identitet och vill väldigt gärna. Nov Hur skickar man Anonyma Sms ? May Hur skickar man sms utan riktig avsändare ? Har hört att d finns nåt trix.


Att man skriver nåt innan messet.

Fejkade meddelanden Fejkat mobilnummer. Feb Det går till så här: Du går in på sidan, skriver in avsändare , mottagare och meddelande. Betalningen sker via en kod som skickas till ditt nummer.


Några minuter senare dyker sms :et upp hos mottagaren, som om det var från personen vars nummer du valt. På polisen har man aldrig hört . May Söker en app som man kan skicka sms med fast då utan att avsändare syns. Brukar själv få sådana sms vilket är grymt irriterande. Min kompis kan skicka sms , där mottagaren inte kan se vilket nummer sms -et kommer ifrån utan istället så kan man skriva vad som helst där.


För er som inte vet eller har hajjat detta än så är inte det roligaste med detta att man kan skriva in Gud eller något påhittat namn som avsändare. Tävla om en TV - Alla får ett GRATIS presentkort på SIBA utan köpkrav! Kvoten kan ta slut även om du själv inte har skickat ditt sms än. Ingen abonnemangsavgift, utan endast pris per skickat sms , med fakturering i efterskott. Senast använda avsändare sparas och visas nästa gång du använder funktionen.


När funktionen väljs kommer. Avsändare kan antingen vara en text, såsom företagets namn - eller ett nummer till en telefon dit ett eventuellt svar ska skickas.

SMS direkt från Koinonia ! Administratören bestämmer om det . Efter en stunds frånvaro är vi nu tillbaka. Sprid gärna ordet då det inom en snar framtid kommer fler funktioner som vi är övertygade om att du kommer gilla. Nedan kommer vi att diskutera topp webbplatser som gör det möjligt att skicka meddelanden online text på ett ögonblick. Dessa avsändare har ju inget telefonnr. Jag har oxå fått detta sms från dem och jag avregistrerade mig inte via sms utan jag mailade direkt till dem!


Jag kan inte se i deras villkor att de kommer använda numret man skickar till, utan enbart det numret och uppgifter på den som skickar. Det är med all säkerhet inte Bit. Tjänsten används bland annat för driftövervakning och kundutskick.


Läs kommentarer (3) Skriv kommentar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.