torsdag 23 juni 2016

Vi skogen minnesgåva

Om datumet har passerat, om du inte vet datumet eller önskar få gåvobrevet hemsänt till dig själv ange dagens datum. Skapa din personliga hälsning. Du kan välja motiv och skriva en egen text. Tänk på att utrymmet för din text är begränsat.


Bli månadsgivare till Vi - skogen.

Varje trädplanta som planteras är livsviktig. Hedra någons minne genom att plantera livgivande träd. Träden är våra superhjältar . Ta del av vårt arbete i östra Afrika! Tillsammans blir vi starkare.


Följ oss på sociala medier. Med en minnesgåva kan du vara med och bekämpa fattigdom genom att plantera träd. Plantera träd med Vi -skogens minnesbrev när du vill hedra någons minne.

Flera vackra motiv finns och du kan skriva ut brevet själv, eller låta Vi - skogen skicka till begravningsbyrån eller anhöriga. Du väljer själv hur mycket du vill ge och får ett fint gåvobevis som du själv kan skriva ut eller skicka digitalt till mottagaren till exempel begravningsbyrå eller anhörig. Det är praktiskt och bra för miljön. Genom åren har Fonus bidragit med drygt miljoner kronor som bidragit till stark klimatnytta och bekämpat fattigdom i östra Afrika.


Sedan samarbetet inleddes har Fonus totalt bidragit med drygt miljoner till Vi - skogen. Om man skulle plantera . Att ge en minnesgåva är ett fint sätt att hedra minnet av en avlidne. Den avlidne och de anhöriga kan ibland ha önskemål till en specifik verksamhet (i stället för blommor lämna en minnesgåva ). Här har vi samlat passande minneshälsningar, verser och dikter till begravningen. Texterna kan till exempel användas på minnesbla i programblad och i. Så stort tomrum hon lämnar efter sig. En hel värld kan inte fylla det.


Hedra minnet av någon som stått dig nära. Just nu arbetar vi med att rädda regnskogen på Borneo och projekten vi driver är allt från att samla in fröer och etablera plantskolor till att skydda hotade arter och deras livsmiljöer. Många människor som lever under fattiga förhållanden har skogen som sin främsta inkomstkälla. Vi finns här för att besvara dina frågor på vardagar kl 9.

Logotyp: Vi skogen Hej, Vid beställning av en minnesgåva skickar vi ett gåvobrev till minne av en avliden, oftast till begravningsbyrå eller anhörig. Brevet kan också skickas tillbaka till dig som beställer om du själv vill överlämna gåvobrevet. Gåvobreven kan du se på vår hemsida, du hittar dem då här: . Vi skickar ett fint minnesblad med en hälsning inom 2-dagar efter beställningen. Tänk gärna på att: Du behöver kontaktuppgifter till mottagaren, antingen anhörig eller begravningsbyrå. I ditt bekräftelsemejl får du ett tomt minnesblad att . I dödsannonser händer det att de anhöriga hänvisar till välgörande ändamål.


Det innebär att du kan hedra minnet av den avlidne genom att. Många väljer att skänka en gåva för att hedra någons minne. Nedanför har vi radat upp några av dom vanligaste fonderna.


Klicka här för att skänka en gåva via deras hemsida. Vad sägs om att ge bort en gåva som varar i evighet? Här kan du ge bort träd som får stå kvar i sin gammelskog och åldras med värdighet.


Välj vilken typ av gåva du vill ge, fyll i namnen som ska stå på gåvan och välj hur många träd du vill ge bort. Det färdiga gåvobeviset skickas via en länk till din . I många fall uppmuntras sörjande att skänka en minnesgåva till en speciell fond framför att ta med blommor till begravningen. Vi på Lavendla förmedlar inte dessa minnesgåvor på grund av den enkla anledningen att vi tycker att hela gåvan ska gå oavkortat till sitt ändamål, utan administrativa avgifter.


Sveriges Lions Hjälpfon Synskadades förening i Boden, Synskadades Riksförbun Töre Hembygdsförening, Trafikskade fonden, Ulla- Carin Lindquists Stiftelse för ALS-forskning, Unga Örnar, UNICEF Sverige, Världens barn, Världsnaturfonden WWF, VI skogen , VildaKidz, World Childhood Foundation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.