fredag 31 oktober 2014

Attendo hemtjänst

Det dokumenteras i en genomförandeplan som ligger till grund för vårt arbete hos dig, så att omsorgen blir på det sätt du önskar. En viktig del i vårt sätt att skapa trygghet är ett välfungerande kontaktmannaskap, att en medarbetare kommer till dig så ofta som möjligt. Vi vet att många efterfrågar aktiviteter – därför driver . Vår vision är att stärka individen.


Målet med vårt arbete är att du ska känna dig säker och trygg , få god service, bli bemött med respekt och värme.

För att komma närmare dig finns vi idag på fyra olika adresser i Solna. Hagalundsgatan 3 Algatan Storgatan A samt Hannebergsgatan 41. Vi arbetar med individuellt anpassad omsorg för att behålla och stärka dina förmågor samt ser till att du är delaktig i hur du vill ha din hjälp. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för attendo hemtjänst i Sverige. Innan du väljer hemtjänst ska du ha ett biståndsbeslut från kommunen.


Tillsammans med dig gör vi en genomförandeplan där det framgår vilka insatser som ska . Attendos kontor ligger på Luxorgatan och fungerar som ett lokalkontor för ca medarbetare som arbetar med runt brukare. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål.

Här är det en självklarhet att man som kund i största möjliga mån ska få ”sin egen” personal och får bo kvar . Attendo använder både cyklar och bilar för att . Omsorgsbolaget Humana säljer sin hemtjänstverksamhet till sektorkollegan Attendo. Omsorgsföretaget Humana har beslutat att sälja sin hemtjänstverksamhet till vårdbolaget Attendo. På detta sätt kan Humana renodla sitt affärsområde äldreomsorg till äldreboenden och etablering i egen regi.


För Humana har det varit viktigt att hitta en seriös och långsiktig aktör inom hemtjänst , skriver . Upplagt för dagar sedan. See this and similar jobs on LinkedIn. Vi har drivit den i sedan slutet på 90-talet. Vi driver en rad verksamheter som samverkar bla servicehus, restaurang, . Hammarby är en naturlig knutpunkt i grannskapet.


Under de år vi varit verksamma har vi byggt upp en stabil grund att stå på! Från början bedrevs verksamheten i mindre skala, kring . Cruitway är en jobbsöktjänst för dig som student eller young professional. Vi letar efter engagerade och positiva medarbetare som brinner för att ge god service för .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.