onsdag 29 oktober 2014

Kyrkvretens

Välj ventiler och spolar här - vi har produkter från bla Voac, Volvo och UCC. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner.


Runt av företagets verksamhet kretsar i dagsläget kring Parkers produkter. För oss innebär det en ytterligare fördjupning av det nära samarbete vi har haft .

Gå med i LinkedIn utan kostnad. Bolaget skall bedriva försäljning ach reparationer av hydraulkomponenter, lastbils- och maskintillbehör och därmed förenlig verksamhet. Visa fler bolag på denna adress.


Ansvarig Jan- Erik Sigvard Eriksson år. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Vi vill bistå våra kunder . Vi är även en certifierad distrubutör för Parker Hannifin AB, ett av världens största leverantör av hydraulik.


Hos oss hittar ni de förvärvade märken . Vi har hydraulprodukter av högsta kvalitet.

Det vill vi vara genom konkurrenskraftiga priser, service av hög kvalitet och den kunskap våra kunder behöver. Vi håller ett brett sortiment och har egen . Distriktsansvarig säljare – få försäljningsansvaret för Västra Götaland! Du får obegränsad frihet till att planera din försäljningsstrategi, en attraktiv lön och bra förmåner och massor av kul. Med ansvar för vår försäljning i Västra Götaland tar du över en kundportfölj med tyngd i på en marknad med potential. Ja, registrerad för F-skatt.


Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning . Kyrkvretens Hydraulic AB. Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Ved NTNU, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU - Norges teknisk- naturvitenskapelige universitet, Department of Geoscience and Petroleum, Trondheim jobbnorge.


Puhelin, kartta, yhteystiedot. Palvelun varusteet tarjoaja tuoteryhmälle kuljetuskalusto, maarakennuskoneet ja materiaalinkäsittelylaitteet. Provider of transport vehicles and equipment, construction machinery and equipment and material handling equipment .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.