torsdag 23 oktober 2014

Borrmaskin skruvdragare bäst i test

BS 18C Li-202C från AEG. Stort test : Här är bästa skruvdragaren för hemmafixaren. De tre vanligaste varianterna av borrmaskiner är borrskruvdragaren, slagborrmaskinen och borrhammaren. Borrmaskiner är ett begrepp som inte riktigt räcker till längre.


Ska du enbart skruva i en skruv räcker en skruvdragare. Alla maskiner i testet klarar .

Bortsett från de långa laddtiderna gör ändå de flesta modellerna i jämförelsen ett hyfsat jobb som både skruvdragare och borrmaskiner. Ett prisvärt exempel är Cotech från Clas Ohlson för 9kronor som inte gör bort sig i någon del. Det finns skruvdragare utan chuck, således enbart bitshållare.


Men det finns även de med chuck och dessa är de vanligaste idag, eftersom många även använder skruvdragaren för att borra med. Storleken på chucken spelar då roll eftersom den avgör hur stort borr som kan användas, och därmed hur stora borrhål som kan . Vi utser borrskruvdragaren som är bäst i test. Läs vårt test innan köpet så vet du att du köper den bästa borrskruvdragaren.


Batteridrivna borrmaskiner fungerar ofta bättre som skruvdragare än borrmaskiner med slad och de är också lättare att använda utomhus eller där det inte finns många eluttag.

Vill du köpa en bra borrskruvdragare? Sveriges mest domine- rande märken av borr - skruvdragare. Med ett undantag är det 1V och Li-ion batteri som gäl- ler. Utvecklingen av Li-ion batteriet har.


Ort test trivs man med sin skruvdragare är det inte helt ovanligt att man även väljer andra maskiner från samma tillverkare. De nya är både bättre och billigare. Aftonbladet testar vårens bästa för hemmafixaren. TEST : Bästa skruvdragaren för hemmasnickaren. Batteri och känsla är viktigt när du ska välja.


Det ger mera kraft och de skruvdragare vi testat fungerar också som borrmaskiner. Det är annat än den 14-voltsmaskin . Makita 18V Bästa pris: 549. Bosch PSR Bästa pris: 379.


I stället för att ha olika maskiner . Därför testar vi dem med jämna. LADDA NED HELA ARTIKELN och se vilken borrskruvdragare som klarade sig bäst. De kompakta 18-volts borrskruvdragarna är geniala.


Vi har testat tolv populära märken.

Se den överraskande vinnaren – och det bästa köpet. En liten skruvdragare på volt räcker oftast för husbehov och har flera fördelar jämfört med de större och kraftfullare alternativen. Den största fördelen med. Skruvdragare – bäst i test. Under de år jag renoverat huset har ett antal borrmaskiner och skruvdragare passerat.


Dyrast men bäst om du ska ha batteri skruvmaskin med slag är hilti. Festool om du inte behöver slagfunktionen. Jag har jobbat som byggnads snickare i år och har testat dom flesta märken. Själv kör jag hilti skruvdragare.


Maskinen från Bruksbo utses till bästa budgetval då den med sitt sköna grepp och kraft är enkel att arbeta med i olika material. Sämre går det för Ikeas skruvdragare Fixa som blir trött och upphettad efter inte alltför många skruvar i den tjocka regeln. En borr går till och med av under testet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.