måndag 27 oktober 2014

Kiekens b192 hinta

Korkea laatu on mahdollistanut tuotteiden poikkeuksellisen . Valmistettu Jo Yli 1Vuotta. Arvioitu toimitusaika, 2-arkipäivää. Meiltä myös teollisuus- ja rakennusimurit.


Tuotteita varastossa: kpl. Haluatteko imurin uusilla moottoreilla?

Käytettyyn imuriin vaihdetaan . W pölysäiliö litraa max. Käy myös muihin, katso mitat! Moottori valmistettu Euroopassa! Kysy hintatarjousta jos otat useamman moottorin!


Kysy myös muihin imurimalleihin imumoottoreita! Takuu: hinta 1€ alv  . Toimitustapa: Posti, Matkahuolto, Nouto. Muut toimitusehdot: jos ostat koko .

Tyyppinumero ja valmistusvuosi on mainittu koneen tyyppikilvessä. Fleecekankaiset tarvikepölypussit rakennus- ja työmaaimureihin. Hakusessa on tehokas imuri ja mielellään edullinen. Tehokas imuri kuivalle aineelle Letku metriä pitkä.


Lattiasuulake uusi ja imuputki mukana. Tarkista kohteen tiedot. Voit tarkistaa kuorma-auton tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista. Nyt myynnissä siivouskoneet Muu merkki teollisuusimuri kiekens b-1- Lohja, Uusimaa.


Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Check vehicle information. You can check technical information of the vehicle and history of ownership, inspections and insurances.


Milläs arvon masinistit siivoatte pajan lattiaa metallinpölystä ja betoninpölystä? Rakennustarvikkeet ja työkalut. Pirun kalliita ovat ainakin semmoset jossa on kaksi tai jopa kolme moottoria.


Pakkaus sisältää kpl. Onko ne paljon sen kummempia . Fleece-pussien edut: paperipussia vahvempi, puhtaampi poistoilma, säästöä suodattimien harvemmalla vaihdolla sekä isompi koko ja suurempi täyttöaste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.