torsdag 30 oktober 2014

Beg spånfläkt

Här är en lista över begnagnad spånutrustning som vi har på lager just nu! Från begagnade spånfläktar till spånfilter och cykloner. Ny spånsug 5hk, dubbla säckar, inkl.


Nya spånsugar Se broschyr ! Godkänd av Arbetsmiljöverket.

Begagnad kraftig renoverad fläkt med kW motor och 4mm inloppsöppning. Nya lager i både fläktaxel och motor. Fläkthuset kan vridas för utblås uppåt eller åt andra sidan.


På våran begagnad sida finner ni ett stort urval av olika maskiner. Elverk 1KVA, 1AMPS. KARA Master med LS 3och dubbellaserljus.


KARA Kantverk med LS 2med flertal rullbanor och tvärtransportör för färdigt virke. Anläggningen finns i Läppe.

Vi r ett svenskt f retag som s ljer begagnade maskiner. Vi köper också in maskiner, har ni begagnade maskiner till salu, ring eller mejla oss för anbud. Bifoga gärna bilder per e-post. Vi har idag ett komplett program av maskiner och kringutrustningar för både stor och liten industri. Våra kontor och utställningshallar finns i Hammar . Kompletta spånsugsystem.


Vi samarbetar med en stor svensk leverantör när det gäller projektering och montering av kompletta . Alla snickerimaskiner från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet. Han utgich från en begagnad spånsug som han tog fläkt och motor. Svårigheten är väl att hitta bra användbar data på fläkten så att man kan dimensionera Cyklonen.


Speciellt om man köper en begagnad. Hittade färdiga spånfläktar med motor på burbage. Problemet är bara att det kräver mycket tid att . Vilken listhyvel skall jag välja?


Varför köpa ett dyrt skrapspel då en spånfläkt kostar en bråkdel av vad spelet kostar? Dessutom kommer spånet att flyga överallt i lokalen sätta igen motorerna mm och har du riktig otur så kommer allt att brinna ner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.