fredag 31 oktober 2014

Stora artister till sverige 2017

Sök i Sverige och internationellt konserter, biljetter, artister , kalendarium och evenemangsinformation på LiveNation. Världens största sökmotor för konserter och evenemang. Nationalarenan ligger visserligen ligger i kranskommunen Solna men du har endast minuter till Sveriges hemmamatcher i fotboll, AIK . Sat, Jan Tekniska museet Tekniska museet, Stockholm Sat, Jan Stadsvandring i Gamla stan Köpmantorget, Stockholm Sat, Jan RAW comedy brunch Hilton Stockholm Slussen.


Bråvallafestivalen har etablerat sig som den stora breda festivalen i Sverige och nyligen lyckades Scorpio rent av även locka över nationalklenoden Håkan.

På klubbnivå finns det chans att se ännu fler spännande artister. Här är ett urval av de största konserterna som redan är klara. Biljetter till konserter i hela Sverige.


Hit kommer de stora artisterna på sina konsertturnéer och evenemang som Ishockey VM m. Globen är Stockholms mest kända arena. Här har de stora spelat U Håkan Hellström, Alesso, Ariana Grande, Nickelback, Imagine Dragons mfl. Här hittar ni bland annat musikalbiljetter och matchbiljetter till sportevenemang!

The Weeknd är utan tvekan en av våra hetaste och största artister just nu - och ändå känns det som att detta bara är början! Få artister önskas så mycket till Sverige som The Weeknd. Ingen annan svensk artist har varit lika definierande för sin generation som Lorentz. Med ikoniska texter, unik leverans och ljudbilder som berör och pulserar om vartannat har Lorentz tagit Musiksverige med storm. Ingen annan hade gjort det han gjorde innan, och ingen annan har gjort det sedan dess.


Nordens största upplevelselopp! Sep Många stora artister på väg till sydsverige i höst. Nu börjar uppladdningen för Sveriges längsta festival.


Dec Håkan Hellström är den mest spelade svenska artisten i Sverige och Miriam Bryant är den allra mest spelade kvinnliga svenska artisten i landet. Kulturbolaget - Sveriges konsertscen. Miriam Bryants album “Hisingen och hem igen” toppar även listan över det mest spelade albumet i Sverige av en svensk artist. Globalt toppar Drake listan över de . Stort tack till alla festivalbesökare, artister , medarbetare, samarbetspartners och sponsorer för årets Gullbrannafestival.


Gullbrannafestivalen är över och vi är… Gullbrannafestivalen är en mötesplats med Gud och människor, där du får inspireras av och utmanas i den kristna tron, lyssna till den . Sommarens bästa konserter ser du på Stora Scenen. Rock, pop, schlager, jazz eller klassiska toner – på Stora Scenen uppträder många av Sveriges bästa artister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.