torsdag 23 oktober 2014

Manskapsvagn hyra

Här hittar du Ramirents utbud av stålbodar. Behöver du hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats? Ramirent är ett av de ledande företagen inom maskinuthyrning med ett brett sortiment av moderna och välservade maskiner.


Vill du hyra utrustning? Kontakta någon av våra kunniga uthyrare. Låt oss därför vara med från början och planera arbetet med energitillförsel, bodar, belysning och allt annat som gör en byggarbetsplats miljövänlig.

Hyr din vagn till ett billigt pris med oss! En manskapsvagn är en vagn där man kan byta om, duscha, tvätta sig, har toalett , kök och matrum. Utrustad med dusch, toalett, kök, Sovrum (Bäddar för pers. ) Köket är utrustat med spis, kylskåp, tvättställ, bord och stolar. Komplett badrum med Toalett, dusch, tvättställ.


Vagnen är el uppvärm med koppling på fas. Avlopp och vatten kopplas på befintliga uttag. Vagn i utförande boggie med påskjuts . Byggbodar och Byggvagnar.


Vi löser ditt behov av personalutrymmen på byggarbetsplatsen: Vi kan erbjuda vagnar i olika utföranden för de kortare arbetena, eller arbetsbodar i form av manskapsbodar och kontorsbodar för de större och längre arbetena.

Försäljning och uthyrning av bodar och vagnar. I vårt sortiment ingår även containers. Vi finns i Göteborgsområdet men arbetar mot hela Sverige. LB Maskiner hyr ut alla typer av liftar, bygg och entreprenadmaskiner till företag och privatpersoner. Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker, manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar.


PACKNINGSMASKINER: Exkl. Markvibrator , rund 85kg. Samtliga priser exkl moms och självriskeliminering (reserv. för tryckfel.) 93. Sök alla lediga lägenheter Järfälla med sökmotorn Kvalster.


Manskapsvagn 4-mans m toa. Jag undersöker om det finns ett intresse att hyra slungrum? Jag planerar att bygga ett slungrum men tänkte göra det i en manskapsvagn , och om det nu ska bli i en vagn så kanske man kan lägga ut lite mer pengar på det om någon vill hyra. Jag tänkte att det ska finnas en ramars automatisk slunga, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.