torsdag 30 oktober 2014

Traktorklyv

Trepunktsfäste och hydraulslangar med hankopplingar för tryck- och returuttag på traktorn. Säker tvåhandsmanövrering för undvikande av personskador. Klyvlängden ställs in med ett ställdon som flyttas på reglerstången.


För att inga sidokrafter ska uppstå på klyvcylindern löper . Byggde denna förra året.

Man kan säga att den har samma egenskaper ton. Detta är en mycket kraftfull och hållbar vedklyv med hög säkerhet. Traktorklyv till fyrhjuling?


Konstruktionen är väl beprövad och klyvens kapacitet är mycket hög. Fakta Klyvens drivs enkelt och smidigt av traktorns hydraulsystem. Proffsvedklyv för att klyva lång ved. Vedklyv och traktorklyv Bala Agri P812.


Vill du ha riktigt billig och absolut effektivast vedklyv så är en klyvslägga överlägsen.

Dessutom har du ett rent miljösamvete och får riktigt bra motion. Ha en rejäl vedkubb med rätt höjd. Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden.


Visa begagnade produkter. Stort lager, snabba leveranser. Kaivupuomin murtuminen . Internationella butiker. Andra har också tittat på. Den är ju inte knäpptyst.


Men bilr iaf inte idoiotförklarad om man köper en traktorklyv. Products without images have been hidden. Click here to show products without images. Go to the productFind similar products.


Haussa käytetty Dalbo vedklyv 110cm traktorklyv maatalous? Ota yhteyttä suoraan Dalbo vedklyv 110cm traktorklyv maatalous -kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.

Kompakttraktor är specialiserade på kompakttraktorer och tillbehör till dessa. Företaget startades då vi märkte. Fyrklyvskniv enkelt ställbar i två fasta . I Vänsjö ägdes denna vedmaskin av hela byn. Det krävdes minst tre helst fyra man men då gick det undan!


Det är bara att spaka på så klyver . Vi har en Hydralyxan från Bala Agri. En stabil och lätthanterlig bandtransportör som lämpar. Nu kan du arbeta med veden var du vill, snabbt och säkert, utan att vara beroende av elanslutning.


Vedmaskinen kopplas till traktorns 3-punktsfäste, och ansluts till traktorns hydraulik (krav på traktorpumpen: tryck min 1bar). Vedmaskinen är integrerad med ett vikbord för att inte sticka ut utanför traktorn, och under- lättar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.