torsdag 23 oktober 2014

Timmersax jula

Kraftig timmersax som underlättar förflyttning av stockar och grenar. Vi gör trädgården trivsammare. Lyft och bär stockar, grenar och timmer med en hand! Denna robusta lyftsax har smart enhandsfunktion, ergonomisk greppyta, borstålskäftar och hölster.


Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. Mycket robust lyftkrok med ergonomisk greppyta, borstålskrok med tandad rygg och ett smart förvaringshölster.

Välkommen till oss på Jula ! En massavedsax på Skogma kostar 275:-, en timmersax runt 600:-. Anmäl till moderator Loggat. Klicka för inspiration till en egen resa: Öland . De brukar för övrigt ha mkt humana priser. Annars tar du bara en vanlig timmersax från ex.


Jula , kapar av handtaget, borrar ett hål och fäster en karbinhake där i, och vips har du en fullt fungerande timmersax att fästa i . Vinsch köper du på Jula.

Lunningspulka på Skogma. Vajer finns väl på Jula också. Block och allsköns vad-du-vill. En lunningskärra med två små hjul ca m isär, en båge emellan med en timmersax fäst i bågen, så att stockänden hamnar lågt mellan hjulen för att det inte ska tippa.


Galvad med säkerhetskrok. För mindre vagnar och större vagnar och traktorer. Används till att flytta trä. Utrustad med vinklat komforthandtag och härdade spetsar.


Disa är snäll och välhanterad och van vid det mesta. Hon är körd med kälke, timmersax , harv och fyrhjuligvagn. Disa har mycket vägvinnande gång och är snäll att köra. Jag har ägt Disa sen hon var föl och säljer henne enbart på grund av tidsbrist.


Handtag och isolatorer för elstängsel. Hitta grindhandtag för stängsel och isolatorer för elstängsel hos Granngården. Vi har flera olika varianter för att göra ditt stängselbyggande komplett. Köp grindhandtag och isolatorer för elstängsel online på granngården.


Traditionellt sett har vägsalt använts för att hjälpa till med issmältning och för att förlänga effekten av en sandning.

I professionell isbekämpning i Sveriges vägnät gör det att betydligt färre turer behöver köras än om vi enbart skulle sanda. På så sätt sparar vi in på koldioxidutsläpp och skonar miljön. Men det finns olika salt . Hängrännerengöring Kärcher. Timmersax Universal TLO0Öppning 30cm. Variopower Kärcher Kort 3K5-K7.


Skummunstycke Kärcher Fj10. Klassiskt tidningsställ i svart metall, fack. Moderators: Tjalle, TW, Pelle: Topics: Posts: . CFMOTO CENTER I SkåneStörst på Atv i Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.