fredag 24 oktober 2014

Hårprodukter bäst i test

Vare sig du har torrt, fett, fint eller färgat hår så behöver du anpassa dina hårprodukter efter din hårtyp, för bästa slutresultat. För faktum är att ditt val av schampo och balsam kan göra underverk med ditt hår. Här har vi testat oss igenom schampo- och balsam-djungeln för att slutligen hitta en riktig vinnare . På senare tid har många blivit intresserade av att välja hårprodukter som är fria från sulfater, silikoner och parabener.


Något en vill undvika när en strävar efter att ha så naturliga produkter som möjligt.

Vi har tidigare testat ekologiska hudkrämer och nu har vi än en gång testat ekologisk skönhet. Har du inte hittat inpackningen som både återfuktar håret, gör det glansigt och ger det volym så har du kommit rätt. Visst älskar man att spendera några extra minuter i badrummet med en hårinpackning? Eller kanske inte själva stunden med den i, men känslan efteråt.


När håret blir precis som i en. Damernas värld har kartlagt frisörmärkenas bästa sos-vård och vet vilka schampon och balsam som får bäst i test. Vegansk mjukgörande och glansgivande hårbehandling för torrt och skadat hår som behöver mer fukt.

Förebygger också statisk elektricitet och ska stärka håret. Hjälper håret att behålla sin färg och vårdar skönt. Funkar bäst i torrt, skadat och behandlat hår. Gör sitt jobb på bara tre minuter i nytvättat hår. Det behöver inte kosta skjortan att få blankt och frissfritt hår.


Flaskan är trist och sprejen blir lite ”grov” men effekten är toppen. Pantene pro-v Heat defense gloss spray. När du vill ha hår som tål att stylas med värmeverktyg finns inget bättre än . Jämför priser och läs recensioner på Hårprodukter. Välkommen till PriceRunner! Det allra bästa för ditt hår, om du ska använda ett värmeverktyg, är att du torkar det ordentligt med en handduk och låter det självtorka en stund.


Precis som med andra hårprodukter är det viktigt att välja värmeskydd utefter din hårkvalitet och vilken typ av frisyr som du är ute efter. Bäst i test : Metro Mode testar och utser årets bästa hårprodukter. Söker du efter schampo och balsam som vunnit bäst.


Bygg världens bästa neccessär med hjälp av ELLEs skönhetsexperter.

Under november presenterar vi en närmare titt på alla vinnare och nominerade i årets ELLE Beauty Awards. Testade och älskade av oss – helt enkelt årets bästa skönhetsprodukter. Hur är oljan att applicera, blir den klibbig eller tung i håret och hur bra är glansen.


Se vilken hårolja som blev bäst i test här. Av Benny Sjölin livstilsbloggare. Att välja rätt hårprodukter kan vara en riktig utmaning oavsett vilken typ av hår man har.


Nuförtiden finns det så oerhört många produkter att välja mellan och fler produkter är ständigt på väg. Här är bästa hjälpen - test av vårdande leave-in balsam. Frisyrer med volym behöver lite hjälp på traven.


Därför har vi testat volymsprejer. Ett platt tunt skandinaviskt hår blir fylligare om det boostas upp med en volymgivande sprej - och andra smarta stylingtips. Här är fyra av de vinnande produkterna inom hårvård! Hårvaxguiden hjälper dig snabbt med bästa hårvaxet för just ditt hår. Här finner du allt från hårvax test , bäst-i-test till inspiration och stylingtips!


Testfakta - Bäst i Test - är ett oberoende test - och researchföretag specialiserat på laboratorietest och utvärdering av konsumentprodukter. Vilken är egentligen bäst ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.