onsdag 22 oktober 2014

Gängverktygssats

Mx Mx Mx Mx Mx Mx 2 Mx Mx och x NPT. Levereras i plastetui: 2x 1x mm. Gedigen sats med gängsnitt och -tappar i mm-, unc-, unf- och npt-dimensioner. Tapparna är tillverkade av legerat stål. Välkommen till oss på Jula!


Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs.

Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör. Fungerar bra till hemmafixaren, mindre verkstäder etc. Gängverktygssats delar. Förvaringsväska mått: L44x Bx H5cm.


Allt i en snygg väska, perfekt att ha i verktygsvagnen! Gevindskæresæt 1dele Køb online hos Globaltools. Tappe og runde bakker samt vindejern.


Innehåller gängtappar och gängsnitt i följande dimensioner M2x0. Oavsett om du fått gängpaj på en skruv, mutter eller pinnbult så kan du fixa det med detta kit.

Glöm inte att smörja ordentligt . Vi erbjuder ett brett utbud av verktyg, reservdelar, oljor, maskiner, förbrukningsartiklar alla tillhörande premiumklassen. Satsens innehåll är anpassat till vanligt förekommande gängdimensioner på fordon. Material: Snabbstål, HSS-G.


Snitt, tappar och borrar har mycket hög skärpa och slitstyrka. Hyllplats: - Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.


Denna praktiska gängverktygssats med delar är perfekt för rengöring och kapning av inre och yttre gängor och kan användas för bil- och allmänna mekaniska verks. NES gängreparationssats för invändig och utvändig gänga. Kombinationssats för reparation av invändig och utvändig gänga.


Klarar alla typer av gängor oavsett stigning, tum eller mm. Ett universalverktyg för gängreparationer som sparar dig oerhört mycket tid och onödiga .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.