onsdag 29 oktober 2014

Takfläktar utomhus

Vi säljer runda takfläktar tillverkade av pulverlackerad galvaniserad stålplåt, i standardfärgerna svart eller tegelröd. Fläktarna är försedda med anslutningskabel och stickpropp samt hakar för fastsättning mot fästram eller takgenomföring. För att skydda motorn mot överhettning har takfläktarna impedansskyddad motor. Vid rätt val av takfläkt och placering så kan nyttan bli enorm en varm sommardag eller för den delen en kall vinterdag.


Alla våra takfläktar är nämligen reversibla, detta innebär att man kan ställa in om fläkten ska trycka ner.

Köp en Östberg takfläkt billigt på nätet hos ventilation. Takfläkt för bättre ventilation till lågt pris! Stort sortiment av takfläktar från Östberg. Vi har en takfläkt för just Era behov. Fläktarna finns med AC- eller EC-motor som är av ytterrotor typ med underhållsfria dubbelkapslade kullager.


Höljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. I stort sett har hela vårt sortiment swing-out utförande som underlättar service och rengöring.

Gemensamt för alla fläktar är att de har väldigt hög prestanda . Köp takfläktar med belysning online Lamp24. Tage Taklampa Vit med klarglas. TGK, kvadratisk takgenomföring. Takgenomföring TGKS Exhausto. Tillbehör till DTH och DTV takfläktar.


Takinklädnaden på bilden är tillbehör! Fläktar från Soliduct Soliducts fläktar kan levereras med ett. Dagar Öppet Köp, års Garanti, Snabb Frakt. Fibernätet ska användas till vårt processstyrsystem. Vi kommer att behöva dra kabel både inomhus och utomhus på rörgator.


Utomhuskabeln kommer att behöva dras in i byggnaden för att anslutas. Dessa används vid frånluftsventilation. Observera att det finns alternativ. I stället kan man använda sig av en kanalfläkt som monteras inomhus men det finns även väggfläktsmodeller som monteras inomhus, annars monterar man dem på väggen på sådana ställen där man inte kan dra rör .

Effektiva takfläktar som är tysta och enkla att använda. Perfekta fläktar som svalkar på varma sommarkvällar. Beställ takfläktar enkelt på nätet.


Snabba leveranser Fraktfritt över 500kr Lampan störst på hembelysning! Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.