onsdag 22 oktober 2014

Combisafe takskydd

Våra stora utbud av flexibla produkter för kollektiva fallskyddslösningar gör det lätt för hälso- och säkerhetsansvariga att skapa en säker miljö på sina arbetsplatser, både för personalen och för människor och egendom som finns i området. Där finns bl a SkyReach Förankringsenhet, för högt förankrat personligt fallskyd . Det branschledande Räckesnät Stål-systemet är grunden i vårt utbu som även omfattar nyskapande lösningar som Ramräcke FMB, Multi Mesh Barrier, Motviktssystem, skyddsnätssystem, Containment- system och FAST FRAMETM- systemet, som är utformat särskilt för höghusbyggen med stålram. Ubix Väderskyddstak är ett mycket mångsidigt och flexibelt takskydd , det är snabbt och enkelt att resa och kan täcka stora . Oavsett vanligt tak eller plant tak så har vi takskyddet för dig.


Alufix är lättmonterat, stabilt och perfekt både för plana tak och mycket branta tak.

Combisafe finns i flera olika varianter och som inplankning används plank eller stålnät. Vi är ett av få företag i Sverige som har fullt utbildad personal och får montera hängbrygga. Vi monterar idag åt Skanska, Peab, Jm, Ncc.


Vi är även montörer åt Combisafe , Cramo, Ramirent, Lambertson. Mångsidigt stålnät med låg vikt och stötabsorberande egenskaper. Varje svetsfog klarar en slagkraft på 5kg.


Med heltäckande fotlist för. Klicka på en bild för att se ytterligare detaljer. Inte fel med brygga här.

Combi Safe Takskydd combisafe Entreprenadmaskiner säljes och köpes. Först går han upp på taket. Entreprenören startar vecka med att montera Combisafe takskydd och sedan rivning av det gamla teglet vecka 33. Exemplariskt takskydd m glidskydd och takstege.


De kommer att lägga om taket med ny papp, läkt och nya lertegelpannor. Information sätts upp i berörda portar när det närmar sig. Enligt tidplan beräknas arbetet vara klart vecka men vädret kan ha viss . Stolpfäste för takskydd. Ett justerbart takfotsfäste för skydd vid takkanter. Skruven klarar stora variationer i bredd på takstolen och det justerbara stolpfästet möjliggör stor flexibilitet vid utplaceringen.


Stålnät (typ Combisafe ) kan användas vid alla tre klasserna. I klass C används ofta fallskyddsnät med flexibel överledare, till exempel rep eller wire, som har god energiupptagande förmåga. För tätare skyddsräcke kan skyddsnätet förses med ställningsväv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.